İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
@nurettin bence Son 2 hafta hocam. Umarım geçen alim gibi olur daha fazla uzamaz
-
İçişleri Dernekler için evine polis gelen oldu mu malum gvs formu verdik?
-
@muhagdas evine polis gelen birkaç kişi olmuş duyduğuma göre . Fakat bize gelen giden olmadı.
-
@muhagdas benim de eve polis geldi ama ne için olduğunu öğrenemedim
-
Mulakatlardan hemen sonraki hafta gelmişlerdi o yüzden dernekler için geldiklerini düşünmedim çok erken çünkü
-
@leviathan sordun ama söylemediler mi kardeş?
-
@accosator yok adres teyiti dediler sadece hangi kurum olduğunu öğrenemedim
-
@leviathan anladım Sağol. O zaman belki bazı emniyetler adres teyitini sadece muhtarlıktan yapıyordur , belki o yüzden evinize polis gelmemiştir Nilay.
-
@nilayfb ben bu eve gelip gitmeleri tam çözemedim zaten. Galiba bazı emniyetler adres teyitini sadece muhtarlıktan yapıyor, cok iyi bilmiyorum.
-
@accosator dediğiniz gibi olabilir hocam benim de bir fikrim yok pek bu konuyla ilgili..
-
Ben de çözemedim, eve veya muhtara polis gelmesi kazandığımız anlamına mı geliyor ya da gelmemişse kazanamadığımız? Bana da gelmedi
-
@muhagdas bu konuda genel gvs yapılıyor olabilir hocam. İkisi anlamına da gelebilir.
-
polisler herkese gidiyor hocam siz farkında olmuyorsunuz bazen. bize de mülakattan hemen sonra geldiler, ilk başka bir komşuyu bize sormuşlar ben de sordum bizim de vardı gvs geldi mi size diye yakında gelir herhalde falan dedi meğer 10 dk sonra bir komşuya da beni sormuş aynı şekilde. bu kazandığımız anlamına gelmiyor tabi. genel bir gvs bu, herkese yapılıyor. daha önce de 2 kere içişleri mülakatı için mülakattan önce gelmişlerdi ama ikisinde de elenmiştim
-
SGK denetmen yardımcılığı açıklanmıyor. Keşke burası açıklansa bir an önce.
-
@sosyalikilik valla kazanalım da ne zaman açıklarlarsa açıklasınlar
-
@can-mavi hocam bu mülakatın açıklanma tarihiyle ilgili bir bilgin var mı ?
-
@nurettin Güzel. 10 sene sonra göreve başlayalım.
-
@paca08 maalesef dostum
-
O gün bugün mü?
-
@lordoğlu Değil