İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
Öğleden sonraya kalıyor mu mülakat ?
-
@leviathan Öğleden sonraya kalan oldu ama 4-5 kişi .. Çoğu ogleden önce bitti.
-
@genclerbirlikli Dün 3 kişi gelmemiş. Bugün de 11.30 itibariyle 3 kişi yoktu sonrasını bilmiyorum
-
@buhara bugun toplam 12 gibi iki kişi yoktu sanırsam.
-
@buhara öğleden sonra 2 kişi daha geldi yazacaktım unuttum
-
Meslegin turne süreleri hakkında bilgisi olan var mı? Bir de İstanbul da başkanlık kurulacağına dair söylentiler ne kadar doğru?
-
@genclerbirlikli Bizden kaçmaz
-
@buhara valla kaçmamış hocam tebrikler
-
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. Merak eden arkadaşlar için; Bir önceki mülakat 22 Aralık 2016da sona ermiş sonuçlar 15 şubat 2017de açıklanmış. Yani 55 gün gibi bir sürede açıklanmış. Herkes için hayırlısı olsun
-
@muhagdas, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. Merak eden arkadaşlar için; Bir önceki mülakat 22 Aralık 2016da sona ermiş sonuçlar 15 şubat 2017de açıklanmış. Yani 55 gün gibi bir sürede açıklanmış. Herkes için hayırlısı olsun
Güzel bir bilgi. Peki şimdiye kadar kaç kişi girmedi acaba üçüncü gün mülakata girenler bilgilendirirse sevinirim.
-
@muhagdas Hocam bir önceki mülakat tarihleri 10-11 ocak tarihine ertelenmişti.
-
@muhagdas 10-11 ocak mülakat, açıklanma tarihi de şubat 5-10 arası hocam ama muhtemelen 5'ti. 15 şubat kesin liste tarihi. 1 ay sürmemişti sonuçların açıklanması geçen sene hatırlıyorum.
-
Gvs ve arşiv formunu daha önceden aldıkları için 1ay içinde açıklanır umudundayım
-
Arkadaşlar toplamda kaç kişi gelmedi takip eden Var mi?
-
@sbuiky Hocam ben bir haber sitesinde gördüm tarihleri. Sizin dediğiniz doğrudur o zaman bir aylık bir sürede açıklanır diyebiliriz
-
@leviathan Hocam perşembe son mülakat gününde ben mülakata girene kadar 5 kişi gelmemişti sonradan bu sayı noldu bilemiyorum. Toplamda 12-15 arası kişinin gelmediği söyleniyor
-
Bu haftadan ümidi olan arkadaşlar var mı?
-
@lordoğlu daha erken gibi nisan ın ortası daha mantıklı varsa bir bilgisi olan bilgilendirse iyi olur
-
Peki bu hafta için ümitli olan var mı?
-
@nurettin cumaya kadar açıklanır diyorum ben