İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
@nurettin Dostum dernek mevzuati ve vakif mevzuati meslegin asli calisma alani. Sorular agirlikli bu yonden gelebilir alan bilgisinin yaninda.
-
Arkadaşlar sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
@aday-memur hocam kesin liste açıklandı bundan sonra feragat olsa bile mülakata kalamayanlarin işine yaramaz
-
@aday-memur Yanlış yere yazdın herhalde hocam. Listeler zaten değişmeyecek
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
@paretowilfredo tesekkurler. Son soru olarak tahmini kac soru geliyor.
-
@nurettin Mulakatta bir standart olmaz genelde dostum ama direkt 1 dolayli 1 gelecek sekilde mevzuata hakim olmakta fayda vardir.
-
Arkadaşlar Mulakatlar kaç gibi biter tahmini 29 kişiden 8.siradayim öğleye kadar biter mi ona göre bilet alacam
-
@leviathan yukarıda bi arkadaş mülakatların hızlı bir şekilde ilerlediğini ve öğleden önce herkesin mülakatının bitebileceğinden bahsetmiş. Diğer girdiğim mülakatın tecrübesiyle bir aksilik olmazsa sizin öğleden önce kesin biter diyebilirim hocam.
-
Hadi bakalım yarın başlıyoruz, gireceklere başarılar
-
@satrab herkese basarılar
-
@nurettin başarılarrrr
-
@nilayfb sanada fenerli kardesim
-
Bugün girenlerden hiç ses seda yok. Daha bitmedi mi yoksa mülakat.?
-
Soruları söylemek istemeyebilirsiniz arkadaşlar ama ortam nasıl kaç dakika sürüyor kaç soru soruyorlar söylerseniz memnun oluruz,kader ortağıyız şurda
-
@andone aynen. Duyarlı arkadaşlardan izlenimleri bekliyoruz.
-
5-6 dk sürüyor.Komisyon 5 kişi.Dernekler kanunundan soruyorlar.Ortam kasıntı değil.
-
@asımın-nesli Teşekkürler dostum gelmeyen sayısı hakkında bir bilgin var mı?
-
@mayoz 3 ya da 4 kişi gelmedi.
-
@mayoz 5 kişi gelmedi