İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
@muhagdas Merak etmeyin okudum. Yaptığınızı da anlıyorum ama sizi veya arkadaşları kastettiğimi nereden çıkardınız? Yani burada yapacağımız sert eleştiriler kararsız kişileri dahada hırslandırıp mülakata girmesini sağlayabilir. Ben sadece fikrimi belirttim.
-
@paca08 Kararsız kişileri hırslandırmak, mülakata girmemelerini istemek vs. düşüncelerimiz yok tabiki. Takdir edersiniz ki herkes sadece 1 kurumd çalışabiliyor ve herkesin 1 kurum seçme şansı var. Bu yüzden şansımızın yüzdesel olarak artması bile bize motivasyon sağlıyor lütfen kimse bunun dışında yanlış anlamasın.
-
Ayrıca bu hafta Kaymakamlıkta açıklanacak. En az 5-10 kişi falan gider heralde. Hırs yapıp bu mülakata girmezler umarım
-
Hocam yanlış anlıyorsunuz gayette açık yazdım yukarıda bazıları belki VMY yerine İçişlerinin Denetçiliğini isteyebilir. Sadece bunu dedim ne var bunda anlamadım.
-
@buhara Hocam Kaymakamlık açıklandı önümüzden 5-10 kişi gitmiş mi ?
-
@paca08 bakan olmuştur dedim ama bana patladı heralde akşam bakicam, yazarım
-
''0'' arkadaşlar
-
Karsilastirdin mi kardeşim listeleri
-
Ben de baktım kaymakamlık kazananlardan bizim listede olan hiç kimse yok “0”
-
@muhagdas Kaymakam olan insanların hiç birisinin Kpssden +90 alamaması ilginç
-
@buhara Genelde kaymakamlığı birinci sırada görüyor ve ona yönelik çalışıyor olabilirler ya da kaymakamlık kpssden daha kolay. Ben kaymakamlığa hiç girmediğim için bilmiyorum açıkcası, mutlaka bir açıklaması vardır.
-
@buhara kpss şartının kalkma sebebi de odur belki
-
Çok sağlam torpilin varsa bu ülkede kaymakam olmak çocuk oyuncağı.Kpss şartı yok.40 açık uçlu sorudan 28 doğru yaptığın takdirde mülakattan 99 alıyorsun zaten.Mufettis uzman olabilmek için KPSSde derece yapmamız YDSden hatri sayılır puan almamiz kurum sınavını gecmemiz ve mulakatta sizin gibi donanımlı en az 4 kat adayla yarışıp onları elememiz gerekiyor.
-
Kaymakamlığa eski sistemdeki gibi kpss şartı gelmeli bence p31 85+ gibi.
-
İlan metninde genel hukuk,iktisat,maliye, kamu yönetimi denmiş. Bunların içerisinde hangi konular var bilen var mı? Örneğin icra iflas ceza, uluslararası para banka yada vergi tvs dahil mi?
-
@muhagdas Yönetmelikte yazılı sınav konuları var. Ordan bakarsan daha iyi fikir edinirsin
-
@buhara yönetmelikte yazılı sınav konuları detaylı gösterilmiş hocam onda da muhasebe, yabancı dil filan da var. Yönetmelikte sözlü sınav yine genel hukuk iktisat vs. şeklinde sayılmış. Sözlü sınavda sayılan derslerin yazılı sınavda detaylandırılan konularına bakmak yanlış olmaz sanırım
-
anayasa, idare ve dernekler mevzuatı ağırlıklı geliyor sorular.
-
@sbuiky dernekler konusunda kapanan dernek malı ne olur hususunda medeni kanun ve dernekler kanunu arasında ihtilaf var diye aklımda kalmış. Doğrusunu hatırlaya biliyor musunuz?
-
@hgrotius Medeni kanundakini hatırlıyorum oda; derneğin amacına en yakın ve kapatıldığı tarihte en fazla üyeye sahip derneğe devredilmesi kararı alınacaktır.