İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
Pgm mesai 09.00da başlıyormuş, erken gelip de benim gibi beklemeyin
-
Arkadaşlar diplomanın noter onaylı hali geçerli oluyor mu
-
arkadaşlar bu işlemler şubesi müdürlüğü tam olarak nerede? Ulus'tan nasıl gidebilirim? yardım edebilir misiniz?
-
@sosyalikilik 266,203 veya 252 ye binin yargıtay durağında inin. bunlardan birine rastlamazsanız herhangi bir kızılay otobüsüne binin kızılay da ya da güvenpark ta inin,bulvarda meclise doğru yürüyün yargıtay ve mebi geçtikten sonra sağda bakanlığın ana nizamiye girişi var ( egm binasını görürsünüz) ordan girin, kampüsün içinde girince sola dönün sonra sağa, egm yanında içişleri bakanlığı binası var ( ejder zırhlı polis aracı vardı dün bugün de duruyordur), kağıtlarla yön göstermişler zaten o noktadan sonra.
-
@genclerbirlikli sağolasın dostum. Yargıtayı bulduktan sonra hallederim diye düşünüyorum.
-
10 kişi vmy
2 kişi sgk müfettişliğini kazandı. 96 kişi kaldık
var mı başka tespit -
10.30 itibariyle 49 oldum.
80i geçer başvuru
-
Merhaba, tecrübeli arkadaşlar mülakatta neler sorulduğunu, kaç soru sorulduğunu, ekseriyetle hangi derslerden soru geldiğini, dernekler ile ilgili nelere çalışmamız gerektiği hakkında bilgi verebilirler mi?
-
Listeler bugün aciklancak heralde
-
neye istinaden bugün açıklanacak dediniz üstad?
-
@jungss ilanda tarih belirtilmiş hocam.
-
@sbuiky 13 şubat tarihinden itibaren diyor. umarım çok geciktirmezler.
-
Liste açıklanmış arkadaşlar 89 kişi mülakata girecek. Herkes için hayırlısı olsun
-
Listede vergi müfettiş yardımcılığını kazanan arkadaşlar var. Gelmeme ihtimalleri var bence. Yani 89 kişiden daha az olabilir.
-
@nilayfb gönül isterdi ki ben de elenmeseydim de gelmeseydim mülakata
-
@nilayfb ayrıca elden belge teslimi yapıldı mülakatın aciklanmasindan sonra bence 89 dan çok az fire olacaktir
-
@leviathan evet az fire olur gibi .
-
Gsb ile çakışan kişiler olur illaki
-
@genclerbirlikli benim çakıştı. Napıcam bilmiyorum.
-
Şansımız 1/6'dan 1/4.9 çıkmış. 4'e kadar çıksa keşke. Gerçi VMY açıklandıktan sonra elden teslim alındı. 1 2 kişiden başka fire olmaz heralde