İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
@buhara tek hesaplayan ben olmamışım
-
Sgk AçıklAnırsa gelmeyen artar tabi istediği sıralamayı tutturanlardan
-
Sgk Denetmen yrd mülakatından ortak 60 kişi var mülakattan önce sonuçlar açıklanırsa bu sayı düşer ki detaylı bakamadım ama vmy olan 2 kişi gördüm
-
@muhagdas bence düşmez hocam sayı, sgk ile dernekler bir mi ? Eminim bir çok 8. Pro sgk denetmeni gelecek bu sınava. Boyle ortamda kimse sgk için merkez kadrodan vazgeçmez. Sgk kazanayım da bırakırım bu işleri diyenlere kulak asmayin öyle olsa gittiğim yerlerdeki guy ve denetmenlerkpss hayal mahsulü olurdu
-
@genclerbirlikli Hocam ben de aynı fikirdeyim sizinle ama taşrada kendi memleketinde çalışmak isteyen de olur, vmy sgk müf. Sgk dnt gsçb dnt bddk filan derken sayı düşebilir. En azından yedeklere sıra geleceğini düşünüyorum. Bu da şansımızı %25-30 civarına çıkarır.
-
@muhagdas merkez kadrolar düşürebilir ama denetmenliği hiç sanmıyorum hocam. Gsb ile ayni günler zaten dediginiz gibi yedek kere yarar bu da, yine şans artmış olur.
-
Delirdik galiba
-
@muhagdas 3 saydim ben Vmy.. Sarjim bitti. Gece tam sayiyi vericem
-
@buhara hocam 5 tane saydım tertemiz delirdik yalnız
-
@muhagdas hocam sgk müfettişlik ve spkya da baktınız mi
-
@genclerbirlikli denetmenlik gelirse bir tek iş teftiş mülakatına girerim. Açıklanırsa sonucu yazarım. İnşallah beni de düşersiniz bu listeden. Tabi açıklanırsa
-
VMY kazanan herkes gelmez diye düşünenlerden değilim dostlar. Bir kısmı sınava katılacaktır diye düşünüyorum.
-
@genclerbirlikli Hocam sgk müfettişlikten kimse yok, Spkdan 1 kişi var
-
@antimülakat Hocam listede 10 vmy varken 5’i belge teslim etmiş sadece en azından bu da güzel bir durum. Mülakata gelecek olanlar sizce neden katılırlar ve sizce hangi kurumları kazananlar gelmezler ya da feragatta bulunurlar?
-
@muhagdas hocam burada sonunda vmy'yi tercih edebilirler ama o aşamaya gelene kadar ikisini de kazanıp bir kenara koymak isteyenler olacaktır. Bu duruma diyecek bir şey yok maalesef bir engel yok. İkisini de kazanıp, son aşamada tercihini birinden yana kullanacak olanlar olacaktır.
-
EPDK YI KAZANAN BİR KİŞİ DE VAR LİSTEDE
-
@engi̇n Epdk ve Vmy listesinde aynı kişi, bir de epdk yedek olan var içişleri listesinde. Umarım her mülakatı kazanmak istemezler
-
Ayrıca GSb denetçi yrd ile ortak 18 kişi görünüyor arkadaşlar
-
Arkadaşlar listelerin hiçbirine bakmıyorum. Ben olaya sadece şu açıdan bakıyorum. Eğerki kişi mesela VMY kazandıysa ama aslında İçişleri Dernekler Denetçiliği kadrosunu istiyorsa sonuna kadar mülakata katılmakta haklıdır. Ancak VMY kazandıysa ama birde İçişleri Dernekler Denetçiliğini deneyeyim oda kenarda dursun derse burada yaptığı hakka girmektir. Araştırırsın hangi meslek kafana yatarsa kesin kararını verirsin olur biter.
Sonuç olaraksa VMY mülakatını kazanmış biri İçişleri Dernekler Denetçiliği mülakatına girmekte de serbesttir. O kişinin kendi karakterine ve vicdanına kalmış bir durum. Buradan yapacağın yakarış veya sitemler bu durumu çokta değiştirmeyecektir.
-
@paca08 Okumamışsınız sanırım bizi kastediyoranız yukarıda bizim yaptığımız değerlendime, yakarış veya sitem değil bu noktada bir hemfikir olalım. Diğer kurumlardaki kişi sayısını hesaba katarak şansımızın arttığını belirtiyoruz, tabi ki herkes dilediği mesleğseçmekte özgürdür bizi ilgilendiren konu kendi durumumuzu değerlendirmek.