BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@paca08, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@maxmin, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Sınavda eşyalarımızı bırakabileceğimiz bir yer oluyor mu şehir dışından gelicekler için salonda yere bırakabilir miyiz ya da
Geçen yıl araç vardı. Onun içinede şeffaf dosya ile eşyalarımızı koyduk ama bu sene nasıl olur bilemem.
Sınavı nasıl oluyor hocam
-
@paca08 peki cantayla gelenler için onun için bir yer yok mu koyacak
-
Arkadaşlar sosyal bilimler için daha önce sınava giren varsa sorular özellikle gy gk kısmı nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim 70 barajı da var farklı bir sınav olacak gibime geliyor
-
Aşti ile kurum yakın mı arkadaşlar?Aştiden nasıl gideriz kuruma?
-
Bilişim için sınavın kurum merkezinde olacağı yazıyo ama diğerleri için yazılmamış. Acaba sonradan mı ilan edilecek?
-
@alexdesouza Hocam bilişim uzman yard genel ünvan anladığım kadarıyla.Sınav yeri aynı
-
İlanda sınav 10 11 şubat diyor ama sitede 10 şubat diye tarih var sadece? (Sosyal alan)
-
Eskişehir yolu 10. km nerdedir, nasıl gideriz? Ankaralı arkadaşları piste alalım lütfen
-
@alexdesouza çayyolu metrosu ile gidebilirsiniz hocam, tarım bakanlığı/danıştay durağı olması lazim.
-
@alexdesouza kızılay'dan çayyolu metrosuna binip "tarım bakanlığı ve danıştay" duraginda inerseniz hemen orda kurum.
-
0.larla kaçırdığım kaçıncı sınav oldu...Girmeyecek olanlara şimdiden selam olsun kendilerini çok iyi şekilde anıyorum
-
Aşti’ye yakın evet. Sincan, Ümitköy, Etimesgut dolmuşları kurumun önünden geçiyor. Meşhur Ahmet Akseki camisinin karşısında, CEPA’nın birkaç kilometre ilerisinde. Yerini bulmak gerçekten kolay.
-
@luthor aştiden 3 seçenek var;
- ankaray ile kızılay a gelip çayyolu metrosuna geçip tarım bakanlığı/danıştay durağında inmek
- aşti den çıkıp 10-15 dk mesafedeki söğütözü metro durağından metroya binip tarım bakanlığı/danıştay durağındadurağına inmek
- aşti önünden eskişehir yolundan geçen dolmuşlara binmek( hic kullanmadim hangileri gider , durak var mi bilmiyorum)
-
@genclerbirlikli En iyisi ilk seçenek gibi geldi bana sizce ?
-
@luthor bence de öyle metro en güzeli, dolmuşları filan pek sevmiyorum zaten
-
@luthor Yağmur yoksa en temizi 2. seçenek bence. Daha çabuk gidersiniz. Söğütözü tarafından taksiyle de yakın bu arada.6-7 km olması lazım.
-
@genclerbirlikli @onuktekin teşekkürler arkadaşlar.Ben metroyu tercih edeyim en azından yürümem.
-
En rahatı metro ile gitmek...
Arkadaşların dediği gibi aşti'den ankaray ile kızılaya gitmek orada çayyolu metrosuna geçmek suretiyle tarım bakanlığı/danıştay durağında inmek. Kurum metro çıkışında zatenn.
-
Yüksek mi kapamış sanki?
-
@luthor Daha çabuk gidersiniz dedim ama en fazla 10 dk farkeder Ankaray'a göre. Rica ederim. Başarılar.