BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
sistemden doldurup kaydet diyoruz. gönderilmiş oluyor mu şimdi
-
@isildur mühendisler için bunda yds istese taban puan 60 a inerdi
-
@iyakşamlar sıkıntı olmaz 6 ya kadar yolu var kardeşim. Merkezi kurumlarda saat 5 değil 6 ya kadardır mesai.Ama biraz erken gitmekte fayda var
-
arkadaşlar sisteme kayıt oldum oradaki cv basvuru formu mu oluyor ayrıca başka form yok değil mi ?
-
@ikiyüzonaltı gittim son 15 dk yetiştim ama kimse gelmiyor diye gidiyorlardı çıkarlarken yakaladım.
-
@iyakşamlar valla iyi yakalamışsın birader
-
@ikiyüzonaltı nasip
-
Arkadaşlar internet üzerinden başvurularda 5-17 ocak arası dimi ?
-
@hadinbahım belge gönderimi de aynı süre
-
@accosator hocam virgül yerine nokta koyunca kabul ediyor küsüratı.
-
@armindo çok sağol. Hallettim zaten dün. İyi çalışmalar.
-
ben kaydet deyince forumdaki bilgiler siliniyor anlamadım bu nasıl başvuru formu
-
formu eksiksiz tamamlayabileni direk alsınlar işe
-
Arkadaşlar biri yardımcı olabilir mi başvuru formunun çıktısını alın diyor başvuru formu dediği şey ferman gibi bir şey; düzenli bir belge şekli yok ve her alanı da doldurmuyoruz zaten; acaba neresinin çıktısını alacağız tam olarak?
-
@dellafeu 3 sayfayı cıktı alıyorsunu imzalayıp diger belgelerle postaya veriyosun
-
@dellafeu önce kaydedin kaydettikten sonra yazdır diyip pdf olarak kaydedin sonra çıktısını alın herhangi biryerden kaç sayfa doldurduysanız o kadar sayfa çıkar zaten
-
İyi günler. Yapılan stajları forma "İş Deneyimleri" kısmında eklemek sizce de mantıklı değil mi?
-
Arkadaşlar diğer bilgiler kısmına özgeçmişi mi yazmak gerekiyor?
-
Bir de başvuruyu yaptım çıktısını aldım ama sosyal alana başvurduğuma dair bilgi yok bi sorun olmaz inşallah
-
@alexdesouza Büyük ihtimalle onu istemişler