BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@paca08 hocam sorulardn biri tarifeleri soruyodu sanki yok paylasimjnda
-
@baumol ben de pek sevmiyorum
-
@genclerbirlikli cevabiniz bence de dogru hocam. AC ve AVC egrilerinin çakisik olmasi durumunu soruyordu sorudaki ifadede, yani sabit maliyetler 0 olmaliydi
-
@mostramozic evet hocam benim anlatım biraz daha dolaylı oldu sizinki daha anlaşılır
-
arkadaşlar soruları hatırlayan hukukçu arkadaşlar paylaşabilir mi?
-
birkaç tane hatırlıyorum ama elektronik haberleşme hukuku soruları kaç taneydi ya da diğer alankardan
-
Mühendislikten giren arkadaşlarda durumlar nasıl?
-
@gülümser uluslararası hukukun aslı kaynaklarındandır diye mi soruyordu bir soruda. Aslı kaynağı değildir diye mi?
-
@gülümser şıklarda zeki velidi Togan olan bir soru vardı.
-
@genclerbirlikli c salonunda soylendi
-
@aroma ben a daydim hocam 10-15 dk kala geldim duymadım
-
@gülümser, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
arkadaşlar soruları hatırlayan hukukçu arkadaşlar paylaşabilir mi?
Ticari rehin olmayanı soruyordu , fikri içtima , resmi belge olmayan , aym nitelikli çoğunluk, genel kurulu toplantıya çağıramayan, danıştay üyeleri kaç yıl , kamu ihale onay .
-
taşınır vardı ticaret ünvanı vardı marka vardı şıklarda da diğeri neydi
-
@gülümser, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
taşınır vardı ticaret ünvanı vardı marka vardı şıklarda da diğeri neydi
Kamyonet ,makine, marka , ticaret unvanıydı galiba
-
21.beklentiler kuramı sorusunu hatırayan var mı arkadaşlar çıkaramadım bi
Geçen seneki soruları sorma bir üst kurala hiç yakışmadı ki böyleside yok artık dediğim için bir kere göz atmıştım sadece ilk yayınlandığında , finalden kaldıkta büte giriyoruz sanki hocada kıyak geçiyor
-
Bide tl depo mu döviz mi 2006 sorusu
-
@maxmin kurumlar vergisinin azaltılması ile başlayıp bireylerin tahvil talebi artar ile biten bir cümleydi. Ben artan karlılıktan ötürü bireylerin tahvile değil yatırıma yöneleceğini düşündüm buda tahvil talebini değil tahvil azını arttırır
-
@tibeout Ee dostum dogruduru soruyordu yalniz
-
Cümleten geçmiş olsun. Taban net tahmini olan ?
-
@hadinbahım benim tahminim 35 net