BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@keymarsh hatirladigina sevinsem mi , elenmeyle hatirladigina üzülsem mi bilemedim
-
@keymarsh Mülakat zamanı belli olr :)Çekinecek bir şey yok aslında bilirsin yaparsın yani.
-
@luthor çekindikleri için olduğunu sanmıyorum hocam
-
@luthor kaçla kapatacağını kestirmek zor hocam, sınava girenlerin büyük çoğunluğu 90 üstü puan alan kişiler ki hala çalışmalarını bırakmayan var, ben 75’e kdr ineceğini tahmin ediyorum ama genel çoğunluk 80 üstü gibi olur herhalde
Ama BTK gibi bir kurumun ingilizce sormaması ya da az da olsa bir YDS şartı koymaması saçma olmuş bence.. Dünya teknolojisini takip etmek için ingilizce şart...
-
@genclerbirlikli Çekinme derken kendini belli etmemek için anlamında söyledim.Yoksa çekinmezler tabi kime ne.
-
@keymarsh İlk 5 yıl yds şartı var sanırım bunda da.Ona güvenerek koymamış olabilirler.
-
@shady1 sevin sevin güzel günler bizim olacak inşallah
-
2006 sorusu TL türünden depo değil mi arkadaşlar Zeynel in Türkiye ekonomisi kısmında aynı soru var diye hatırlıyorum ama henüz ankarada olduğum için bakamıyorum ney cevabı bilen yazarsa sevinirim
-
@beşiktaş1903 Hocam Tl depo.
-
@baumol ben de öyle biliyorum da arkadaşlar yazınca kafam bulandı iyice ve 40 küsür kapatması zor bence ama imkansız değil inşallah 40 İn altını görür benim şu an için 39.25 geldi Çek gibi duruyor hesap ettiyseniz yazın sizlerde yığılmanın kaçta olduğunu görürüz 3 aşa 5 yukarı belli olur
-
@beşiktaş1903 Pareto sorusuna ne dediniz Hocam?
-
@baumol pareto optimum dan bahsediyordu transfer biraz kafayı karıştırıyor ama optimum da ise müdahale mantıksız olur toplam refah artmaz diyerekden en iyi 1. Teorem dedim ama soruda sıkıntı çıkabilir ifade çok muğlak geldi
-
Forumda yazilan cevaplara göre benim 42 doğrum var gibi.
-
Arkadaşlar, "TL depo" dediginiz sorunun cevabı bence zorunlu karşılık oranıydı. Çünkü hem soruda "genel araç" şeklinde bir ifade vardı hem de zorunlu karşılık oranı ismi 2006 öncesinde kullanılmıyordu.
-
Arkadaslar limon problem sorusu neden ters secim solow sorusunn cvbindan emin misnz
-
@aroma hocam erdal ünsal sayfa 705ten ötürü ters seçim.
-
Geçen yıl sorular veya sonuçlar ne kadar sürede açıklanmış arkadaşlar?
-
Sorulara bakınca insan yarım puanla kaçırdığına üzülüyor...
Solow'da her sınavda çıkıyor galiba
-
@donniebrasco 12 gün sonra açıklanmış
-
@genclerbirlikli akerlofun kavramlarina bakmam gerek galiba .sagol hocam