Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
Dolmuş taksi yaparız
-
Önce sınav yerine baktım sonra listeye. Valla ilk defa bi sınava giremedim diye bu kadar mutlu oldum
-
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
@aslan-reyiz çok teşekkür ederiz hocam
-
hocam bir wb grubu kuruldu mu?
-
Dostlar KPSS P34 ve KPSS P39 ile başvurusu kabul edilen 2 aday var. Ne iş??? Liste güncellenebilir.
-
@antimülakat hakikaten onlar ne iş? Yarın arayıp uyaralım bence
-
@drago https://www.tercihiniyap.net/haber/kamu-duzeni-ve-guvenligi-mustesarligi-uzman-yardimciligi-puanlari-aciklandi . TY'den kaçmaz kimse kusura bakmasın! Yanlışlık yoksa ilan metninde belirtilmeyen iki farklı puan türüyle yazılı sınava katılmaya hak kazanan olmuş. (KPSS P34 ve KPSS P39)
-
@antimülakat valla ben 0.2 ile kaçırdım hocam. Defteri kapadıydım ama yeniden açtırdın defteri bana
-
@antimülakat iyi yakalamışsınız ben de yarın kamu yönetiminden kaç kişi katılıyor diye sayacaktım(kaç rakibim var diye ), gerekli olanı yapsınlar sınav yapıldıktan sonra yargı kararıyla iptal olursa olan bizim ettiğimiz masraflara olur ve geçen zamanımıza
-
Sınav kağıtları farklı mı olacak kamu uluslar olarak
-
@drago nasıl ayırt edeceksin ki hocam
-
@antimülakat, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Dostlar KPSS P34 ve KPSS P39 ile başvurusu kabul edilen 2 aday var. Ne iş??? Liste güncellenebilir.
Ya hu şu ciddiyetsizliğe bir bakar mısınız. Yazıktır, gerçekten üzülüyor insan 90lar itibarıyla kurulan kurumlarda genel olarak görülen bu ciddiyetsizliğe. Normal ama işletme doktoralı birinin amir olduğu güvenlik üzerine çalışan bir kurumdan da ancak bu kadar ciddiyet beklenebilir.
-
@drago Kamucu olan UA puanıyla başvurmuş olablr veya tam tersi. Ayrım olmadığı için ben de öyle başvurdum. Kamucu olmama rağmen p37'im 1 puan daha yüksekti
-
@ruzname dostlar maalesef bizim o Kaf Dağının ardındaki Anka Kuşu olarak gördüğümüz kurumlar, bizi zerre önemsemiyor. Şayet bu sehven yazılmış olsa dahi yazılmamalı. Ben kim olarak bu yanlışı tespit ediyorum. Bir Kamu Kurumu bana bunu nasıl yaşatıyor. Benle hiçbir alakası olmayan sınavda ben bu 2 kişiyi tespit ederken, bu kurumun yetkilileri neye dikkat ediyor.
Bu arada zamanında üniversiteden hocam olan Kurum Müsteşar Yardımcısına da bir YL dersinde, liyakat üzerine konuşurken, bahsettiğimiz liyakatı kurum sınavınızdan 100 tam puan alan arkadaşımıza neden göstermediniz diye sormuştum? Mülakatına ben katılmamışımdır dedi. Aslında ben ona böyle bir klasik sınavdan tam puan alan adayın nasıl mülakatı geçemediği sorarken, o bana çok alakasız bir cevap vermiş olmuştu.
-
@deüdem sınav kağıtları büyük ihtimal ayrı olacak.
Arada muhakkak Uluslararası i. okuyup Kamu Y. puanından ya da Kamu y./Siyaset B. okuyup Uluslararası i. puan türünden başvuru yapan olacaktır. Ama puan türleri yaklaşık bir sayı elde etmemize yardımcı olacatır diye düşünüyorum. -
@buhara bana net sayı lazım değil hocam, yaklaşık sayıyı merak etmiştim ben
-
Benim başvurduğum puan türünü p33 yazmışlar mesela p30 ile başvurmama rağmen soyadımıda yanlış yazmışlar listedeki yazım hatalarının çok önemli olacağını zannetmiyorum ama yinede uyarmakta fayda var
-
@pnyx-cratos sınava girmiyorum. Siz de iyi niyetle sorun değil insan hata yapabilir, bilgi uyarılsa bile yanlış anlaşılmış olabilir diye baksanız da, geçen sene Dış İşleri mülakatta soyadı sorunu vardı. Ona da girmedim dolayısıyla takip de etmedim. Hala evlendi mi soyadı değişti, ne oldu bilmiyorum. Ama bir kontrol eden yok mu listeyi?
-
ben de girmicem galiba agalar hayalini kurduğum bi kurumdu ama yetki sınavıyla çalışacak gibi. bi de çalışmak da zor geliyor artık bizden geçmiş sanırım. katılacak arkadaşlara başarılar..