Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
Önceden bu sınava giren arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa memnun oluruz, duacıları oluruz
-
Aynen tecrübe sahiplerini davet ediyoruz Bir de uluslararası ilişkiler kısmının geçmişte çıkan sorularını bulamadım var mı bulan?
-
uluslararası ilişkiler soruları(2013 yılı)
11 eylül olaylarının uluslararası ilişkilere ve ABD'nin ortadoğu politikasına etkilerini yazınız?
2)Türkiye'nin 1990'lar ve 2000'lerdeki ortadoğu politikalarını yazınız ve uluslararası ilişkiler teorileri çerçevesinde değerlendiriniz?Suriye'den düşen füze Ayşe hanımın kereste depoladığı depoya düşmüştür, ua hukuk çerçevesinde sorumluluğu değerlendiriniz(buna benzer bir soruydu)
einstein'ın bir sözü vardı onu toplumsal sorumluluk kavramıyla değerlendiriniz diyodu
KDGM'nin görevlerini ve güvenlik üzerine neler yaptığını açıklayın
2013’te yapılan sınavın soruları
1- Liberalizm, sosyalizm ve muhafazakarlık siyasi ideolojilerini birey, toplum, kardeşlik ve özgürlük bağlamında karşılaştırarak değerlendiriniz.
2- Başkanlık, yarı başkanlık ve patlamenter hükümet sistemlerini karşılaştırarak değerlendiriniz.
3- Yönetişim olgusunu, tarihsel kökenlerini ele alarak değerlendiriniz. Türk kamu yönetimine uygulanabilirliğini tartışınız.
4- "Gerçek hayat kendin için değil başkalrı için yaşamaktır" (b.e) sözünü toplumsal sorumluluk bağlamında değerlendiriniz.
5- KDGM'nin kuruluş kanununda yer alan görevleri bağlamında yapıp ettiklerini tartışınız.
-
2015 de alım olmuş galiba
-
Onun soruları var mı acaba
-
@aslan-reyiz aslan başgan kdgm insan kaynaklarının arşivini mi tuttun nedir, ben hiçbir yerde bulamamıştım ilk soruları çok sağ olasın kardeşim
-
@parşömen, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@aslan-reyiz aslan başgan kdgm insan kaynaklarının arşivini mi tuttun nedir, ben hiçbir yerde bulamamıştım ilk soruları çok sağ olasın kardeşim
85.3 gelir belki diye arşivlemiştim kardeşim Kolay gelsin
-
Arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar
-
@byergenekon iyi gitmiyor malesef hocam yetiştirmek sıkıntı olacak
-
Suriye'den düşen füze Ayşe hanımın kereste depoladığı depoya düşmüştür, ua hukuk çerçevesinde sorumluluğu değerlendiriniz. bu sorunun cevabını nasıl bulacağız? Hangi kanundan çalışmak gerekiyor?
-
@izmir uluslararası kamu hukuku sorusuna benziyor ama hangi kanun hatırlayamıyorum.
-
@byergenekon Ben ilgocten sonra basliycam. Zamanımı derneklere ve KDGM'na bölerek
-
Hem merkez göçe hem de buna girecek var mı? Bu il göçte verilen yer neresi bilen var mı? Eğer merkez göçte de aynı yer verilirse yetişmek mümkün olur mu sizce?
-
@nfs ben başvurdum merkez göç de il göç ile aynı yerde mi olur acaba ilgöç sınavından çıkınca bu oradan Yıldırım Beyazıt üniversitesine gitmeyi deneyeceğim pratik olur merkez göç ve bu sınav için
-
deyin bakayım hele bu sınav Etlik mi, Cinnah mı neresi? Büyük ihtimal aynı verilir. Verilmezse de bulup anlatırız.
-
1,5 saatten önce inşallah gidebilirsiniz. Keçiören trafiği çok diye biliyorum. Aynı yer olursa Göç indiğiniz yerden karşı kaldırıma geçip dolmuşa (bence bu daha mantıklı-Güvenpark'ta inip durağa yürümek daha hızlı) veya otobüse binip Kızılay'a gidip (Güvenpark değil sonraki durakta inip) otobüse binilecek de Yıldırım Beyazıt'a (Google Maps'de var) ama kolay gitmenin yolunu bilen varsa yazsın bence. Yalnız arabayla sıkışık da olsa 1 saat sürmez.
-
@burcuburcu Teşekkür ederim. Ucu açık çok fazla konu var. Hangi konuya başlasam çalışacak başka bir konu çıkıyor.
-
Arkadaşlar sınav kaç saat sürer en fazla ?
-
@hicks44 Bende sizin sorduğunuz soruyu merak ediyorum malum sınav geç başlıyor ona göre dönüş planı yapmak lazım.
-
Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar ?