Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@dikey nasıl temin ediyoruz hocam...
-
@sukut_u-hayal bu hafta içi müsteşarlıktan veya sınav günü sınav yerinden
-
@dikey hocam ilk sayfalarda hatırladığım soruları paylaşmıştım. son sınavda kamu ve uluslararası için farkli sinav yapılmıştı. Bu yıl benim de bir malumatım yok nasıl olacağı konusunda.
-
@drago sınav giriş belgesi mi hocam bende onu soracaktım sınav günü alabiliyormuyuz acaba
-
@hicks44 "Adaylar, sınav giriş belgelerini 05.03.2018 tarihinden itibaren, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı-İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığından (Atatürk Bulvarı No:149 Bakanlıklar/ANKARA) adresinden veya sınav günü sınavın yapılacağı adresten alabilirler." bu açıklamaya göre evet hocam
-
@garip teşekkürler hocam
-
@sukut_u-hayal hocam drago arkadasin dediği gibi ister mustesarliktn alabiliyorsunuz isterseniz sinav gunu sinav yerinden
-
@drago teşekkür ederim hocam
-
@dikey teşekkür ederim hocam
-
@drago teşekkür ederim hocam
-
@garip Peki son sınavda ilanda yine kamu,uluslar birlikte mi gelmişti yoksa ayri ayri kontejyan mi belirlenmişti bunu hatrliyor musunuz?
-
@buhara ayrı ayrı gelmişti. Sinavlar ayrı sınıflarda gerçekleşmişti.
-
bu sınavda ayrı olmayacak gibi duruyor, önceki sınavlarda her iki bölüm içinde farklı kadro tahsis edip farklı puan türlerinden almışlar.
-
sınav giriş belgesinde bölüm yer alıyor mu acaba?
-
@buhara bölüm yazmıyor, bina adı, salon adı, sıra adı vs yazıyor.
-
@nfs Artık sınavın ortak olduğuna kanaat getirdim
-
@buhara hocam belki sorular A-B şıkli olur bu zamana kadar ayrim gozetildiyse kamucular ve uluscu olarak simdi de tek ilan ile sureci kendileri acisindan rahatlatmak icin tek ilanla halletmis olabilirler. Yahut siniflari ayirmis olabilirler. Sinav gunu gorecegiz
-
@buhara farklı salonlarda girilebilir. İlla kağıtta bölüm yazması gerekmez.
-
@nfs her şey olabilir
-
Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar