Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@abdurrahim pek ilerlemiyor gibi sanki üstad az Bi zaman kaldı siyasi tarih komple duruyor. Siz neler yaptınız ?
-
Ben de yönetim bilimine baktım biraz, kurumun teşkilat yapısına bakarım.. siyasi tarihte kapsam çok geniş nereye nerden bakayım bilemiyorum üstad @bizimsakallıişte
-
Setav gibi siteleri de takip etmekte fayda var sanırım.
-
Alan çok geniş, nerden geleceğini kestiremiyorum hocam.. Setav a bakıyorum arada ama işe yarar mı bilmiyorum @bizimsakallıişte
-
Bu tip sınavlarda da o handikap var. Pek sınav yapılan dersler olmadığı için insan nereye çalışacağını şaşıyor.
-
Alan o kadar geniş ki 4 senelik lisans eğitimini bir sınava sığdırıcaz. Herkese bol şans.
-
aynen zaten 1-2 ayda hazırlanacak bir sınav değil
-
Konular derya deniz. Ki kamu ile uluslar grubu ayni sorulara mi tabi tutulacak farkli mi o da sırrını koruyor.
-
@dellafeu en alıcı soru bu. Ilandaki ifadelere göre farklı olması gerekli ama sanki ayni olacakmış gibi duruyor
-
Uluslararası hukuk için kaynak tavsiye edecek var mı arkadaşlar. Teşekkür ediyorum.
-
Çok bulanık bir durumdayız bu başlıkta. Süre çok azaldı konular belirsizliğini koruyor. Sanıyorum burada girecek kişi sayısı da çok az?
-
Ben de aynı düşüncedeyim. Aynı gün göç sınavının oluşu ve az Bi zaman kala SGK teftiş in olmasıda çalışan adayı bölüyor. Listeler hep benzer isim.
-
Hem merkez göç hem de bu sınava girecekler var mı?
-
@nfs ben varım hocam.
-
@steward, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@nfs ben varım hocam.
Bende varım hocam
-
Sinav giris belgesini alan var mi kalem vs gelmeyecek diyor orda mi temin edecekler
-
@dikey son yapılan sınavda simavdan önce tükenmez kalem verilmişti, telefonlar ve cüzdanlar için emanete bakan bir görevli bulunuyordu.
-
@garip hocam onceki sinava girdiniz sanirim sorular nasildi ben kamu mezunuyum mesela uluslararasi iliskiler çalışmam gerekiyor mu ?
-
kuruma gidip sınav giriş belgesi alan var mı_?
-
@nfs ben aldim