Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
Soru konusunda net bilgi var mı? Kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler için sorular ayrı mı yoksa ortak mı?
-
@jarvis bildiğim kadarıyla kurulmadı, kurabilirsiniz
-
@Antimülakat Hocam puan türü yanlış yazılan bizim arkadaş.P 33 yerine 39 yazmışar.Puan doğru yanlışlıkla p39 yazmışlar.Yanlış anlaşılma olmasın.
-
Dikkat edilmiyor ben elden başvurdum 85.8 diye okudu oradaki hanımefendi 85.3 diye düzelttim ..büyük ihtimalle sehven yazılmış 34-39 konusu da.
-
@izmir ortak olması 2 tarafa da sıkıntı olabilir, ortak olmamalı
-
Uluslararası ilişkiler geçmiş sınav soruları yok mu? Bir de burada baraj var mı? Varsa 100 üzerinden en az kaç puan almak gerekiyor ki sınavda barajı geçmiş sayılalım.
-
@nfs hocam baraj yok muhtemelen 5 soru sorulup 20 şer puandan değerlendirme yapılacak, 70 puanı geçen ilk 32 mülakata kalacak.
-
@donniebrasco ha işte o 70 baraj o zaman?
-
@nfs evet hocam , ilanda yazan böyle.
-
Vmy olup sınava girmeyecek olan var mı
-
@asımın-nesli listenin kuşkuya sebebiyet vermemesi adına yeniden yayınlanması gerekir. Ve açıklama yapılmalı.
-
@deüdem pek sanmıyorum ama umalım olsun
-
Bura neden bu kadar durgun kimse yok mu sınava girecek olan
-
Kamu yönetimi hangi kaynağa çalışacağız ne düşünüyorsunuz?
-
@johnnash bu sınav pek çalışılabilecek bir sınava benzemiyor hocam, allah ne verdiyse yazacaz. kendi adıma böyle düşünüyorum.
-
Hocam il göç sgk teftiş merkez göç gsb uzmanlığı sınavları var nasıl baksın millet sadece buna
-
@antimülakat Hocam merhaba, p34 yazan kişi benim ve ben p37ile başvurmuştum. puanımı doğru girmişler fakat puan türümü yanlış yazmışlar. p34 puanım 91,6 zaten. aklınıza başka türlü bi şey gelmesin lütfen çünkü 5.mülakatından da geçen hafta elenen birisiyim.
-
@musgrave_ doğrudur hocam. Biz tespit ettiğimizi söylemek durumundayız, sehven hata olabileceğini de söylemiştim. Düzeltilebilir bir şey.
-
@antimülakat elbette tespitinizi söyleyeceksiniz hocam bunda bir sorun yok. ben sadece kendimi ifade etmek istedim kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın diye. hayırlı akşamlar.
-
@musgrave_ tamamdır hocam. Haklısınız puan türünüzün değişmesi sizin içinde yerinde olacaktır.