Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@deüdem artık tamamen yüzeysel. Mevzuat okuyorum ve Türkiye nin bölgesel dış politikalarına bakıyorum.
-
@bizimsakallıişte kolay gelsin üstad
-
Arkadaşlar kızılaydan sınav yerine nasıl gidilir hangi otobüsler geçiyo
-
@pnyx-cratos sınav yeri neresi hocam yaz yardımcı olmaya çalışayım
-
@genclerbirlikli yıldırım beyazıt üniversitesi etlik/keçiören
-
@pnyx-cratos hocam ordan 261 263 ve 284 nolu otobüsler geçer. 263 hem ego hem halk otobüsü hattıdır.
-
@genclerbirlikli eyvallah hocam sağolasın
-
Aşti den nasil gideriz dostlar peki ? Etlik keçiören e
-
@hicks44 hocam ankarayla kızılay a gel yukarda yazdığım hatlara bin
-
@genclerbirlikli anladım hocam peki sağolun. Aşti den keçiören e dolmuş vs varmıydı sanki hatırımda kalmiş öyle de ordan dolmuş varsa ordan gitmek daha mantıklı gibi. Yoksa kızılay dan gidecez mecbur sizin tarifden
-
@hicks44 hocam keçiören e var da ybü etlikte. Aynı ilçe olsa da semtler farklı, keçiören dolmuşları ordan geçmez. Etlik dolmuşu varsa ( bilmiyorum olup olmadığını) onlar geçebilir.
-
@genclerbirlikli çok tesekkur ederim hocam
-
@hicks44 ne demek hocam başarılar
-
@hicks44, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@genclerbirlikli anladım hocam peki sağolun. Aşti den keçiören e dolmuş vs varmıydı sanki hatırımda kalmiş öyle de ordan dolmuş varsa ordan gitmek daha mantıklı gibi. Yoksa kızılay dan gidecez mecbur sizin tarifden
Aşti servisine binip Gata durağında inerseniz okula 15 dakika yürüme mesafesinde
-
Sınav için kalem verecekler mi yoksa biz mi getireceğiz arkadaşlar bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
-
@monser tesekkur ederim hocam çok sağolun
-
@eşref-i-mahlukat Tükenmez kalem veriyorlarmış
-
@pirinçkimirinçki kesin mi kardeşim ben göremedim
-
@sınavuzmanyrd Önceki sınava giren bir arkadaş öyle demişti önceki sayfalarda. Giriş belgesinde yazmıyor mu?
-
Şehir dışından geleceğim için giriş belgesini daha temin edemedim orada illa yazıyodur ancak bir tane tükenmez kalem alırım yanıma ne olur ne olmaz.