Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
- ve 3. sorular belirleyici olur gibime geliyor.
-
Sınav soruları gerçekten kurumun kalitesine yaraşır olmuş. Kalemi kuvvetli dostlarımız güzel netice elde edecektir. En prestijli kurumlardan birisi burası, inşallah hepinize nasip olur dostlar. Gönlünüzce olsun sonuçlar.
-
Açıkçası soru kağıdının tepesinde yazan 'TC BAŞBAKANLIK KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ MÜSTEŞARLIĞI' nı görünce biraz hayal kırıklığına uğradım. Böylesine ciddi bir sınavda böyle basit bir hata hoş olmamış. Sorulara gelince; son 5 yıldaki ülkemizin baş döndürücü gündemine rağmen ne harekatlarla ilgili ne de güncel dış politika ile ilgili soru olmaması şaşırttı. Hakkımızda hayırlısı cümleten geçmiş olsun
-
Kaç kişi katıldı acaba sınava
-
Arkadaşlar 8 sayfadan fazla veren oldu mu cevap kağıdı
-
@johnnash parmağı kangren olmadan dayanabilen varsa olmuştur belki :))
-
Sınav sorularinin puanlamasi nasıldı o konsentrem bozulmasın diye bakmadım
-
@sbf12345 yönetişim ve KDGM soruları 20 diğerleri 15 puandı sanırım. 210 numaralı sınıfta 20 kişi vardı 3-4 kişi gelmedi sanırım.
-
@izmir hocam kdgm ve insanı yaşat devlet yasasın sorusu 20 puandı çok iyi hatırlıyorum ilk dört soru 15 son iki soru 20 puandı 1. soru başkanlık parlamenter 2. soru meşruiyet siyasal iktidar vesayet rejimi 3) yönetişim 4) soğuk savaş 5)insanı yaşat devlet yaşasın 6) kdgm
-
111 deydim bende bizim sınıfta da yoktu sanırım 2-3 kişi çok hatırlamıyom canımı sıkan tek şey kalemin akması oldu her tarafım mürekkep oldu .sınıftan çok erken çıkan arkadaşlarda oldu
-
Bı de sınavın ortasında Fenerbahçe tezahürati yapan bı sığır vardı sokakta duyan oldu mu :))
-
211 de de 1 kişi gelmedi galiba
-
tahminen 30-40 kişi arası gelmemiştir. eğer sınıflarda her sıranın dolması gerekiyorsa sadece bizim sınıfta en az 10 kişi yoktu.. kabaca her 4 kişiden biri olmak için yarışacağız arkadaşlar
sorulara gelirsek: yorum soruları olduğu için herkes sınavının iyi geçtiğini düşünmüştür bu sınavda ancak farkı yaratacak şey yorumlara serpiştirilen bilgiler olur. örneğin kdgm sorusunda kanunun sayısını ve tarihini araya sıkıştıran, başkanlık sistemi sorusunda 16 nisan referandumunun önemli maddelerini sıralayan, soğuk savaş sorusunda bm'nin/nato'nun kuruluş tarihini yazan arkadaşlar yüksek ihtimalle başarılı olur. ben bunların bazısını yaptım bazısını bilmediğim için yapamadım.
bir babanne atasözüyle bitireyim: hakkımızda hayırlısı.
-
En büyük fener şampiyon fener :))
-
113te de 4 5 kisi yoktu, 3 4 kisi de erken cikti. Etlikte 2.sinava girisim, egzoz sesi duymaktan bıktım. Yöreye özgü bir şey sanirim sinav boyunca hic eksik olmadi
-
@sbf12345 o sırada fenerin maçı vardı adam sayesinde gol attıklarını anladım moralim bozuldu
-
Sonuçlar ne zaman belli olabilir arkadaslar sizce neticede 160 kişi
-
@hicks44 ki 160 kisi de katılmadı. 130 desek nerden baksan 1 ay sürer ya
-
2015’te yapılan sınav 1 ayda açıklanmış, mülakatlar 9 ay sonra yapılmış.
-
@donniebrasco 9 ay sonra mı???? Mülakata kalsak askerliği yapip geliriz yani... maşallah