Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
minumum 3 hafta sürer.
-
Arkadaşlar bazı soruların cevabı kısaydı sanki bende mi sıkıntı var sizce
-
@sınavuzmanyrd kısa derken ?
-
@sınavuzmanyrd meşruiyet siyasal iktidar ve vesayet rejimi olan soru kısaydı evet.
-
@sbf12345 yani kavram sorusu ve başkanlık sistemi ile ilgili soru bide krumun görevleri falan
Patladıkmı yoksa -
@sınavuzmanyrd yok ya neden patlasın, kısa ve uzun olarak değerledirme sağlam cümleleri yazmışsan yani işin özünü makul düzeyde anlatan kazanırsın. uzun ve kısa olmasıyla bi ilgisi yok bence yani neye göre değerlendirirler bilmiyorum .
-
bak mesela aklıma geldi, yaptığın soru sayfalarınıda kaydettiler. bazıları 5 sayfa yani 5 soru yanıtlamış öyle vermiş.
-
Bu kadar insan girmedi mi sınava?
Hakikaten insan insanın kurdu gitmeyeceğin sınava neden başvuru yaparsın ? , çok az puanla sınavı kaçırmıştım. Soruları görünce daha da üzüldüm.
-
@monser, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Bu kadar insan girmedi mi sınava?
Hakikaten insan insanın kurdu gitmeyeceğin sınava neden başvuru yaparsın ? , çok az puanla sınavı kaçırmıştım. Soruları görünce daha da üzüldüm.
Aynen öyle 1.3 le giremedim ve sorular beklediğim gibi zorunlu sebebi yoksa gelmeyene yazıklar olsun yani ego tatmininden başka bir şey değil.
-
göç idaresinin sınavlarında da aynı şeyi yaptılar. gerçekten önemli bir sıkıntısı olupta gelmeyenler hariç sınava keyfi başvurup gelmeyenler neden böyle yapıyorlar inanın anlamıyorum.
-
Sınava 10dk kala giris belgemi almak üzere imza attiğim esnada 37 kisinin imzasi atmadigini gördüm. Muhtemelen sınava 25 kisı falan girmedi
-
@daywalkers bence 30 kisi girmemistir en az. 30 40 da erken cikan vardir
-
Barajı geçen herkes mülakata kalır. Kağıtları verirken sınıfın yarısının 3-4 kağıt verdiğini gördüm. Onların da barajı geçmesi zor
-
@buhara hocam kilit nokta bence okuyanların inisiyatifinin nasıl olacağı. Eğer genel başarı düzeyi düşük kalır ve buna göre puanlama yaparlarsa dediğiniz olur gibi geliyor. Ama bir çıta belirleyip puanlamada cimri davranılırsa sanıyorum ki 32 kişi çıkmaz mülakata.
-
@dellafeu sorular bağımsız değerlendirildiği için 70'e tamamlama gibi bir durum zor gibi. Bence de 32 zor olur. O yüzden 70'i geçen herkes mülakata kalır diyorum
-
önceki sınavlar hep 70 ile kapatmış zaten sanırım
-
@sbf12345 Önceki sonuçlara ulaşabildiniz mi ya ben arıyorum bulamıyorum
-
@dellafeu yok kaldırmışlar hep ama eski sınavların forumlarında okudum 70 de kapamış hep
-
Arkadaslar sinavla ilgili bilgilendirme yapildiktan sonra girmistim sinifa yalnizca gozetmenden yeni kagida gectiginiz zaman ilgili hangi sorudan kaldiysaniz soruyu belirtip oradan devam edin dedigini duydum.
Ancak her soru icin ayri kagit kullanmak gerekiyormus sanirim. Cevap kagidindaki ilgili aciklamalari da okumadim. Ben seri seri yazdim 1.2.3.4.5.6 soru seklinde yazacaklarimi toplamda 4 kagit kullanarak hallettim
@Buhara hocamin dedigi gibi ayri ayri sorular degerlendirilecekse benim sinav patladi mi oyleyse?
-
Hocam ben de senin gibi yapmıştım 4.10 da götürdüm teslim etmek için, görevli her sayfayı ayrı hoca okuyacağı için bi sayfada iki soru olmaması gerektiğini söyledi, o 2 soruyu boş kağıt alıp tekrar yazdım sınav bitmeden @mostramozic