Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@pirinçkimirinçki giriş belgesini bende almadım neyse artık alırız yanımıza
-
Giriş belgesinde buna dair dipnot yer almıyor. Ösymnin kalem kutusunu getirseniz yedek olarak iyi olur.
-
Merkez Goc ve KDGM'na girecek kac kisiyiz?
-
@buhara ben varım
-
@tibeout giris belgesinde kpssdeki yasaklar aynen gecerli. Kalem falan da yasak. Öyle bi yasak varsa demek ki kendileri verecek hocam
-
@dellafeu gelenler zaten telefonu, cüzdanı eşe dosta yada emanete bırakacaklar bırakmışken kalem kutusunuda bırakır sadece tedbir olsun diye söyledim.
-
@sınavuzmanyrd inşallah yemek Yiyecek vakit bulabiliriz 2 sınav arasında
-
@buhara Zor kardeş ya geçiştircez gibi geliyor.
Taksi ile geçek zaman kazanırız dicektim mesafeler uzakmış ama anca 5 kişi toplarsak makul olur -
@sınavuzmanyrd 50TL civarı ise 5 kişi iyi olur. 2 vesayit yapcgmza
-
Sınav kaç soru kaç saat arkadaşlar giriş belgesinde yazıyor mu birşey?
-
@johnnash sınav süresi 180 dakikadır yazıyor hocam. Soru sayısı yazmiyor ama 5 tane sorulmus daha onceki sinavlarda. Yine 5 olacaktir.
-
Sinav baya kaliteliydi kendi adima. Ilk defa klasik sinava katılan biri olarak ad soyad kisminin kagitlarda özellikle kapatilmasi da ayri hosuma gitti hakkim yendi mi diye bir düşüncem olmayacak. Helal olsun
-
Geçmiş olsun arkadaşlar. Sınav nasıldı soruları yazar mısınız. Yapamam diye başvurmamiştım inşallah pişman olmam
-
@dikey bütün kurumların klasik sınavlarında yapılıyor hocam
-
@accosator ilk defa girince hocam klasige
-
@dikey :):):) inşallah sözlüsüne de kalırsınız
-
@paretooptimal
1.Baskanlik sistemi ve parlementer sistem arasındaki farklari aciklayiniz. Türk cumhurbaskanligi hukumet sistemini bu acidan kiyaslayiniz.
2. Mesruiyet , siyasal iktidar , vesayet rejimi kavramlarini aciklayiniz
3. Yonetisim kavramini kamu yönetimindeki gelisim ve odak ( focus) noktası acisindan anlatiniz
4. Soguk savaşin baslamasi ile Türk dis politikasinda meydana gelen değişiklikleri analiz ediniz.
5. Şeyh Edebalinin "Insani yasatki devlet yaşaya" sözünü çağdaş devlet ve insan odakli bakis açısı ile yorumlayiniz.
6. Kdgm 'nin gorev yetki ve yapısı ile bu alandaki diger kurumlardan farkini anlatiniz -
@accosator amin hocam beraber kaliriz Insallah
-
@dikey güzelmiş sorular güncel çoğu .
-
Ciddiye alınmış hem bilgiyi hem yorumu ölçen ciddi kaliteli bir sınavdı değerlendirme kriterlerini bilmediğimiz için bir puan beklemek doğru olmaz tek kötü şey sürekli akan kalemdi