Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
arkadaşlar mrb inş hepimize gelir lakin gelirse nereden çalışacağız kararlaştırdık mı?
-
@jarvis yok valla ben 3 4 kere yazdım kimse bir şey demedi,bilmiyor olsa gerek kimse. Dün kurumu aradım bölüm farkliligi olacak mi yoksa kulliyen havuzdan mi sorumluyuz dedim; tam bilgi sahibi degildi aciklamasi tatmin etmedi ama bize sorular ya da cevaplar gelmiyor bilgimiz yok uni hazirliyor yapiyor dedi, ama ayri olmaz hepsinden sorumlusunuz dedi. Artik ne kadar dogru ne kadar yanlis gorecegiz
-
Arayan oldu mu arkadaşlar bugün yetişecek mi yoksa haftaya mı kaldık
-
Yetişse iyi olur
-
Format dışı bir sınav olduğu için kesin olmadan çalışılmıyo da bugün açıklansa iyi olurdu
-
Vay arkadaş ya 1000-2000 kişi başvurmamış Allahtan yoksa halimiz nice olurdu ? Herhalde sınav günü ancak öğrenirdik.
26'sında bitti başvurular 1 haftada nasıl bir sıralama bu böyle..
-
@dellafeu ilanda Genel kültür ve genel yetenek soruları ile Müsteşarlığın görev alanına ilişkin sorular bütün
gruplar için ortak olacaktır. diyor. Burdan farklı olacak gibi geliyor ama ilanlara genelde yönetmelikten kopy/yapstr yaptıkları için sanki ayrım olmuyacak gibi duruyor. Ama bunun hala belirsiz olması da ayrı bir garabet -
@buhara hocam 2013 ilanina goz atmistim sanirim; orada bölümler farklılaştırılmıştı. Fakat bu ilanda öyle yapılmamış galiba. Yani yüzde90 kopyala yapistir yapilmis. Ama umarim bölüm gözeterek hazırlanır sorular.
-
Kamu mezunlarına U.A. İlişkiler ve Kuruluşlar sorulmaz herhalde tamam ders olarak benzer dersler aldık ama bu daha çok Uluslararsı ilişkiler mezunlarının alanı
-
Lisans eğitimine ait mesleki bilgilere ilişkin sınav konuları alanlar itibariyle aşağıda gösterilmiştir. Mezun olunan alanlar dikkate alınarak soruların ağırlığı değişebilir.
Demişler belki yine faklı olur -
Az önce aradım pazartesi günü listeyi açıklayacaklarını söylediler. 88,2 puanım listedesiniz dedi..
-
Az önce konuştum 86,6 ile kapattı denildi
Listeye giren arkadaşlara başarılar:)) -
85'e düşer diye umuyordum sağlık olsun.
-
Maalesef benimde beklentim vardı ama olamayınca olmuyor. Bu sene tam sinir puanları bi işe yaramadı
Hakkımızda hayırlısı.. -
Haklsınız 90'dan aşağı puanların bir anlamı kalmamış oluyor.
-
@guymagduru sanırım 86.6 benim. 86.60034 puanım. Inşallah virgülle kaçırmayız
-
@v_ceylan muhtemelen girmissinizdir
Çünkü bana 86,600 demişti
Artık kusuratlar ne kadar doğru bilmiyorum -
Genel kültür yetenek test mi klasik mi , kpss gk gy gibi mi yoksa içerik farklı mı
-
@deüdem klasik yapılmış hep eski sınavlar ve direkt bilgi sorusu değil ama bilgi düzeyini de ölçen sorular sorulmuş
-
@drago üstad matematik coğrafya geometri tarih türkçe filan mı yoksa sadece tarih mi yada ne bileyim 19 .yy. Ve sonrası türk tarihimi bu gk gy nin bir sınırı vs yok mu