Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
Arkadaşlar p37 86.9 ile başvurdum bölüm bazı sıralamalarım p30 470 p33 452 p37 249 sizce gelme ihtimali var mı bir fikir verebilir misiniz?
-
Kurumu aradım bu haftaya yetiştirme uğraşında olduklarını söylediler ayrıca göç uzmanlığında bi mağduriyet oluştuğunun farkındayız bunun içinde ayrıca çalışma yapıyoruz dendi
-
@deüdem Gelir%90
-
@byergenekon inşallah. Zaten 8-10 kişilik alımlar. Yüksek alım olsa tercih yapılır da
-
@buhara eyvallah hocam
-
Yarına kadar açıklanır inşallah sınava gireceklerin listesi. Benim gibi puanı arada olanların arafta bekleyişi son bulsa da biran öncede çalışmaya hız versek.
-
Dün aramıştım. Listeyi tamamlamak için çalıştıklarını söylendi. Telefondaki beyefendi puanımı sordu. (87.9) sıralama gelir çalışmaya başlayın dedi. Hala gelmeyecekmiş gibi hissediyorum.
-
@izmir bugün banada kesin değil ama gelebilir dedi puanım 86.9
-
Ooo biz ozmn umudu keselim 84,7 ile
-
Ha birde sınavı galiba öğleden sonraya alacaklar çakışmalardan dolayı, yarın açıklanmazsa liste haftaya kesin açıklarız dedi
-
@guymagduru valla belli olmaz hocam bir kaç güne kesinleşecek zaten kasmaya gerek yok
-
Hayır anlam veremedim puanları sıralayıp açıklayacaklar neyin çalışmasıdır anlamadım gitti.
-
@guymagduru bende bilmiyorum ki exel de 10 dk bile sürmez aslında , evrak teslimine gittiğimde çalışan hanım bu alım 2017 nin kadrosu aslında ama yeni çıktılar alıma dedi 2018 alımı var mı vs diye sordum bilmiyorum demişti anlaşılan o ki kurum sgk gibi hantal
-
Bu devlet kurumlarının bu kadar hantal olması da can sıktı iyice. YIl olmuş 2018 hala listelerin hazırlanması 1 hafta sürüyor. Yok evrak onayı yok aslı gibidir vs. e-devlet denen bir şey var ya.
-
Ahahah öyle dedilerse ben direk alan kpss ye çalışmaya devam edeyim. bana gelmesi imkansız
-
@minsipo aradım sordum sana sıralama gelmez diğer sınavlarda başarılar dedi bir abi. Neyse arkadaşlar size kolay gelsin. Zaten çok düşüktü puanım 82,7
-
ne zaman açıklanır?
-
Ben hala neye bakmalı, neye çalışmalı onun net bir cevabını bulamıyorum ki. Derya deniz yüzlerce konu var neye bakalım hangisine odaklanalım net bir konu sınırı olması gerekmez mi?
-
@minsipo dostum bi puan belirtti mı peki kacla kapatacagina dair
-
@guymagduru çok yakın zamanda açıklanır dedi. Ama sana gelmesi imkansız dedi. Başka sınavlarda sana başarılar dedi. Başka da bir şey demedi kardeşim.