Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
Sadece iki bölümün başvuruyor oluşu ,
Sınavın tamamen KPSS formatı dışında oluşu
Ve klasik oluşu bi nebze olsun puanları düşürür beklentisini ters köşe yapacak anlaşılan,
Hakimizda hayırlısı artık. -
arkadaşlar 85.87 ile gelir mi
-
arkadaşlar öncelikle hayrılısı olsun umarım çok yüksek kapatmaz.diğer mülakatlar açıklansa puanlar düşecek elbette ama ne yazık ki süreç uzuyor bu yüzden yüksek kapatıyorve yüksek puanlı arkadaşlarımız basvuruyor.Ben de 87.8 ile basvurdum.Sınırdayım galiba.Gelme ihtimali nedir arkadaşlar sizce?
-
yarına yetiştirmeye çalışacaklarmış yetişmezse pazartesi açıklarız dedi bana
-
@nfs sizi de mi aradılar?
-
@zyn1308 ben aradım
-
@nfs anladım belgelerle ilgili aradılar da bugün beni öyle bir sey sandım
-
@zyn1308 problem mi varmış hocam? neden aradılar ki?
-
@drago evet kpss sonuç belgem ile ilgili sorun olmuş ama halledildi
-
@zyn1308 belgedeki sıkıntıdan dolayı bir hak kaybımız olmamış en azından, ilgili olmaları güzel
-
@zyn1308 sizi belge eksikligi nedeniyle aramislarsa bana gore sinava girme ihtimaliniz kuvvetli oldugundan olabilir duz mantik yani dusuk olsaydi puaniniz nasil olsa gelmez diye hic orali olmazlardi diye dusunuyorum . Puaniniz fikir edindirebilir bizlere. Acaba kacti puan?
-
@drago evet doğrulama kodu cıkmamış belgede bundan sonraki gönderilerinizde dikkat edin arkadaşlar ilk defa oldu benim de.İlgilenmeyebilirlerdi. Sağolsunlar arayıp istediler
-
@ikiyüzonaltı puanım yüksek değil gelmeme ihtimali kuvvetli 86.45 ama umarım dediğiniz gibi olur
-
@zyn1308 85-86 civari kapaticak gibi benim 86.1 su an iyiden iyiye tirsmaya başladim . Oysaki simdiye kadar cok rahattim gelir diye
-
@ikiyüzonaltı inşallah gelir diyelim hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.
-
@dellafeu, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@byergenekon 381 ise basvuru; puan 83 84 lere kadar duser galiba
İnş
-
85.3 e düşer mi acaba zor gibi
-
85-86 aralığında kapatacağını tahmin ediyorum ama umarım daha düşük kapatır.
-
@aslan-reyiz beni yanlislikla etiketledin galiba hocam
-
daha önce "beni alıp kapatacaklar" diye takılmıştım, hatırlayan vardır puanımı. bana kadar düştü sıralama (657'deki ilgili madde ihlalinden görevlileri zor durumda bırakmamak için açık söyleyemedim)