Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
olacak olanda şu size söyliyeyim. vergi müf sgk kaymakamlık ve diğer sınav sonucları açıklanır sınava da neredeyse 80-90 kişi girmez. yine böyle saçma bir durum olur.
-
kaymakamlığı bilmemde diğerlerini kazananlarda sınava girer gibi geliyor bana kamu yönetimi uluslararası ilişkiler okuyanların bu tip kurumlara ilgisi var.
-
11 marta kadar sgk vergi kaymakamlık ve diğer bazı ilanlar açıklanır belki halkbank mülakatlarıda da sonuçlanır
-
Listeler ne zaman belli olacak bi tarih göremedim
Bilginiz varmı acaba? -
87.6 ile umutlarım arttı. yazılı sınava kalırsam yüksek ihtimal hallederim. yukarıda arkadaşın dediği gibi bizim bölümlerden çıkanlar bu alandaki mesleklere epey ilgi gösterir. rekabet sağlam olur. herkes için hayırlısı bakalım
-
Arkadaslar bu konularda genelde yanilmiyorum bu sinav icin tahminim 83-85 arasi olacaktir . 85+ olacagini hic zannetmiyorum buyuk supriz olur
-
85'in altına pek inmez gibi geliyor bana. 85küsürde kapatır büyük ihtimalle.
-
@minsipo diyecek sozum yok böyle olur ise
-
Hayırlısı olsun dostlar. Bu tip sınavlarda fırsat kovalayan herkes başvuru yapıyor, endişe etmeyin çok yüksek kapatacağını düşünmüyorum.
-
87 puana gelme ihtimali var diyorsunuz yani 500 kişi başvuru az değilmiş inşallah çok yüksek kapatmazda bizlere bir umut ışığı olur. Listeler açıklansa biran öncede çalışmaları hızlandırsak.
-
ne zaman açıklanır bu liste. tahmin eden veya soran oldu mu hiç ?
-
2013 Alımı;
Başvuru bitim tarihi; 20 Eylül
Açıklanma tarihi; 3 Ekim2015 Alımı;
Başvuru bitim tarihi; 27 Mart
Açıklanma Tarihi; 3 Nisan -
@paretowilfredo öncelikle geçmiş olsun üstad
Buna göre tahmini çarşamba perşembe açıklanır gibi sanki -
@drago Eyvallah dostum. Sağolasın. Yani bakınca tarihlere önümüzdeki haftayı geçirmezler gibi geliyor bana da.
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
@minsipo Estağfurullah dostum faydası olur umarım.
-
@eşref-i-mahlukat Hocam başvuru sayı bilgisini nereden edindiniz?
-
@dellafeu Hocam bir önceki sayfada @Uzmanolamak isimli arkadaş sağolsun kurumu arayıp sormuş ordan gördüm.
-
Sabah kurumu aradim başvuru sayısı 381 ve bu hafta yetişmeyebilir dendi.
-
@byergenekon 381 ise basvuru; puan 83 84 lere kadar duser galiba