Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
Ben biraz önce itiraz dilekçesi verdim puanimida biraz zorlayarak öğrenmiş oldum bu şekilde. İnsan kaynakları mülakatın yapılmasının 2-3 ayı bulabileceğini söyledi.
-
@sbky ptt den aps ile mi gönderdiniz hocam direkt kuruma bir de değil mi
-
Direk kuruma gittim puanimida o şekilde öğrendim.ilk olarak telefonda konuştuk o şekilde bilgi verdi itiraz dilekçesi yazmak istediğimi söyleyince yukarı çıktım. Pek iyimser konuşmadı ama itiraz konusunda
-
@eşref-i-mahlukat var ama sonradan kaymakam oldu yetmedi vali yardımcısı oldu, şartları çok zorlamış oluruz
-
@antimülakat Bu kuruma girenin yükseliş trendi bayağa sağlammış demek ki arkadaşınız dolardan bile hızlı yükselmiş üstad
-
@eşref-i-mahlukat hocam hepsi 3 sene içerisinde oldu yeminlen
-
Kuruma giden ya da arayıp ulaşabilen oldu mu arkadaşlar? Şu cepheden fotoğraf işini soran bilen var mi?
-
Arkadaşlar kuruma sınav sonucunu ogrenmek icin mail atıp geri dönüş alan var mi?
-
@steward kurumun sitesinin alt kisminda yer alan bimer araciligi ile puanimin bilgisini istedim 2 gun oldu hala cevap gelmedi ama 7 gun icinde bilgilendirilecegimi ilettiler mesaj ile. Ayrica sinava aps araciligi ile itiraz ettim dilekce yazarak.
-
@westakin yüz yüze görüşünce puan bilgisini öğrenebiliyorsun ama çok umutlanma derim ben yanlarında itiraz dilekçesi yazarken bile gayet lakayt konuştular benle sağolsunlar.
-
@sbky inan gram umudum yok zaten çünkü liste yayimlanmiş, eğer itirazım kabul edilse ve benim ismim yeni listede yer alsa mevcut listeden 1 kişinin ismi çıkarılarak benim ismim yer alsa ben torpilli ilan edinirim kurum da güvenilirligini yitirir. Kurum bunu asla göze almaz eminim. Ama ben verdigim cevaplari bildigim icin itiraz ettim. Ben olmaliydim o listede gibi bir iddaam yok cunku listede yer alanlar belki de benden cok daha iyi ve detayli seyler yazdi. Ama benim itiraz etmemin tek nedeni ileride keske dememek icin. Allah hak eden herkesin gönlüne göre versin. Hayirlisi ise olsun değilse olmasın.
-
@westakin emin ol o şekilde olacak dostum bende itiraz ettim belli üniversitelerde yığılma olmuş listedeki ilk kırk kişiden 5 i listeye girebilmis koskoca Ankara Hacettepe Odtü'den 5-6 kişi listeye zar zor girebilmis dedim. Sınavı üniversite yapıyor bizle ilgili sorun yok dedi bende zaten sıkıntı oradan kaynaklanıyor dedim çıktım. (Son mesajımdır)
-
@sbky Sınavda şaibe olduğunu mu düşünüyorsunuz?
-
@dellafeu sınavla ilgili bişey yok ama sınavı okuyan hocaların yanlı olduğunu düşünüyorum dostum. İtiraz dilekcem olumsuz sonuçlanirsa mahkemeye gideceğim çünkü.
-
Sınav sonucuma ben de itiraz ettim yüksek bekliyordum gayet umutluydum ama olmadı,itirazın birşeyi değiştireceğini de düşünmüyorum.Hak ederek kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum hakkımızda hayırlı olan olsun...
-
Üstadlar itiraz edin sonuna kadar hakkınız. Ben bir aöf mezunu ve kimsenin umrunda olmayan bir adamim hicbiyerde adamim yok ama kazandim ben kazandimsa bu sinavda hocalar saibe yapmamistir
-
@zanzinho hocam elbette verdiğiniz bilgiler doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama durum anlattığınız gibiyse tebrikler. Aöf mezunu arkadaşlara sınavlara hazırlık sürecinde destek vermeli bu başarınız.
-
@burcuburcu bircok sınavi kazandim sınav kazanmak mesele degil ama burokratlarin ön yargisini kiramiyoruz muhtemelen mulakattan yine elenecegim bu snavi aöf kitaplari ile kazandim öylede bir ironi var isin icinde.
-
@zanzinho aof kitaplarini hocalarin ellerinde bile goruyorum. Lisansin yaninda adalet okuyan biri olarak aof kaynaklarinda cok fazla bilgi oldugunu gordugumde sasirmistim. Bir on yargi var evet o da sizlerle kırılır umarım.
-
@dikey gecms sinav sorularini snavdan once inceledim gittim bir dunya kitap aldim hicbirinde o sorularin cevabi yoktu snva tam 1 ay kala aöf kitaplarini indirdim onlar uzerinden calstm gecms snav sorularinn hepsinin cevabi orda vardi bu sekildeki klasik snavlar icin gidip baska kitaplara para vermeyin gercekten cok dolu dolu kitaplar ben siyaset bilimi ve yonetim bilimi calstm sadece