Vakifbank müfettişlik
-
@1umut reis benim arkadaşım ve geçen sene işe giren arkadaşlar bizzat forumda aldıkları maaşı yazdılar. Ben onların yalancısıyım. Amacım kimsenin ümidini kırmak yada üzmek değil.BENDE İŞŞİZİM, üzülüyorum .Fakat okuduklarım çerçevesinde ve araştırmam çerçevesinde ben hiç duymadım 4 küsür maaş .YİNEDE GÖRÜŞLERİNİZE saygı duyarım.Kimseye yanlış bilgi vermek istemiyorum.Yinede araştırın derim.Herkese saygılar.
-
@baumol Sanada kolay gelsin kardeşim. Genel müdürlükte uzmanlık için kırmızı halı açmışlar bizi bekliyolarmış. Ne hikmetse kendinizi direk genel müdürlükte çalışcakmış gibi hayal etmeniz güzelmiş.Sana tüm kalbimle diyorum kardeşim inş kazanırsın ve çalışırsın . Ama tekrar diyorum realist yaklaşımlar daha önemli.
-
@emindeğilim hocam ben zaten biliyorum banka da bir uzman yard ne kadar maaş aldığını yalnız bankayı devlet memurluğu gibi düşünmeyin kamu bankası da olsa özel sektor gibidir bugün 3000 tl maaşla başlayan bir uzman 10 sene içinde kamudaki çoğu merkez uzmanliktan daha iyi maaş alır.
-
@bestof92 doğrudur üstad
-
şu an da Vakıfbankta uzmanyardımcısı olan cift maaşlarla birlikte ortalama 4 bın tl nin üzerinde maaş alıyor ilk sene cift maas alınıyor alınmama gibi bi durum yok dediginiz 3 bin tl rakamı gećen sene icin di bu sene düzenlemeye gidildi guy a geçis cok oldugu icin bu yüzden ortalama olarak guy un üzerinde maaş verme kararı alındı geçışleri önlemek için
-
@emindeğilim neden yasaklandi ?
-
@shady1 halkbankasi forumunda milleti trolledigi için hocam
-
Puan maili alan olmadı mı hiç ?
-
Benim genel müdürlükte çalışan tanıdıklarım da memnun. Hatta bi tanesi guy mülakatına bile gitmedi. Hiç de öyle servis görevlisi statüsündekilerin maaşını da almıyorlar. Maaşlarında birkaç ay önce iyileştirme olduğunu da söyledi. @baumol, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@emindeğilim Bak işte ya. İnsanları bu şekilde yanlış yönlendiriyorsunuz. Bu sayfada sadece soru paylaşımlarında bulundum ama birçok başlıkta bildiklerimi paylaşır insanlara yardımcı olmaya çalışırım. Kız arkadaşım genel müdürlükte çok da klas bir birimde çalışıyor. İşinden de oldukça memnun ve çalıştığının fazlasıyla maaş olarak karşılığını alıyor. Birebir rakamını biliyorum ama tabiki de bunun bir banka mahremiyeti olduğunu düşündüğüm için bu rakamı sizlerle paylaşmam doğru değil. Size şu kadarını söyleyeyim. İlgöç uzmanı olacağıma bankada herhangi bir yerde uzmanlık, guy olacağıma da genel müdürlükte uzmanlığı tercih ederim. Kolay gelsin.
-
Ya lütfen daha az kör dövüşü yapın şurada o onu dedi bundan bunu duydum maaş buydu o şuydu şu meslek iyiydi bu kötüydü.
-
Kişiden kişiye göre de değişir zaten ama bence her türlü işsizlikten iyidir o hep burun kıvırılan " banka uzmanlığı". Konjonktür eskisi gibi değil, ilanlar eskisi gibi değil. Bunu bilmeyen yok. Hâlâ daha neyin şikayeti anlam veremiyorum. 80 küsür puanlarım var ve hâlâ daha herkeste olduğu gibi ben de mart ayı oldu elde bişey yok. Öyle ya da böyle bi yerden başlamak lazım artık. Allah herkese iyi şeyler yaşatsın.
-
işsiz kalmak isteyen çağırılınca teklif kabul etmez arkadaşlar. Maaşı isterse asgari ücrette olsun takım elbise ile masa başında olacaksın. Hafta sonu tatil, resmi bayramlar tatil daha ne olsun. Hepsine değer.
-
Bana mail gelmiş arkadaşlar. Sadece İngilizcede 25 doğruyla baraj altı kalmışım
-
Bana da mail geldi genel puan 64 ikametgah İstanbul bakalım uzmanlığa çağıracaklar mı?
-
Benim Giresun ama acaba sonradan yapılan adres değişikliğini bildirme gibi bişi oluyor mudur? Bi umut
-
@möözun olmaz herhalde puan kaç?
-
@bcbc3434 63
-
Maliyeden 17d/23y yaparak elenmişim. Diğer tüm şartları sağlıyorum. Maliye mezunu olarak diplomamı yırtıyorum gençler
-
55 geçen sene 69du bu nedir ya napmışım ki ben
-
@bcbc3434 arkadaşım geçen sene 65 ile çağrıldı. Bu sene müfettişlik mülakatına kalan kişi sayısının azlığını da göz önüne alırsak puanların çok yüksek olduğunu sanmıyorum. Bence çağrılırsınız.