Vakifbank müfettişlik
-
Birinci bölümde eleme olacağı kesin mi? Ben pek eleme yapılacağını düşünmüyorum. Zaten sabah ve öğlen en az 3'er 4'er kişi gelmiyor. Ee bi de eleme yaparlarsa birebir mülakata girecek kişi sayısı baya bi azalır.
-
@hagi benim geldiğim gün herkes gelmişti.Konuşmalarından ben eleme olucağını düşündüm ama küçük bir eleme olur olursa da.Çıkarken de sordum eleme yapmamaya çalışacaklarını söylediler
-
Bir günde kaç grup giriyor? Sabah ve öğlen olmak üzere iki grup mu? Yoksa birden fazla İK'cı varda daha çok grup mu alıyorlar?
-
@summer eğer eleme olursa bariz şekilde olumsuz intiba yaratanlardan olur diye düşünüyorum, eğer öyle birileri varsa. Öbür türlüsü bana pek mantıklı gelmiyor. Öyle ya da böyle herkesin birbirinden farklı ve herkesin bir başkasına göre en azından birkaç özelliği iyidir diğerinden, diğerinin de ona göre başka olumlu yönleri vardır. Çok ucu açık bir kavram bu.
-
Aramalar devam ediyor biraz önce aradılar beni
-
@gag hangi il için arandınız ve puanınız kaç acaba?
-
@gag az önce beni de aradılar hocam. Açıkçası pek beklemiyordum çünkü hukuk ve maliyeden barajı geçememiştim. Şaşırdım. Neye göre çağırıyorlar acaba?
-
@gag hangi il
-
@emre37 sizin hangi il hocam
-
biraz önce beni de aradılar 10 nisan.mail gelmedi ama.
burada bi whatsapp grubu linki vardı.Onu paylaşabilecek olan arkadaş var mı?? -
@gagelessh hangi numara acaba?
-
@gagelessh sizin neresiydi :))
-
@kafakafka 02167242741 önce açmadım 2. defa aradılar
-
@gagelessh 02162742734 te beni aradı açamadım şimdi arıyorum onlar açmıyorlar onlar mı acaba diye düşündüm
-
ikametgah ankara. puan 70.625 mülakat için aradılar
-
@bonus hatay
-
Ankara için arandım biraz önce. Puan 70
-
@bonus Kastamonu hocam
-
-
@kafakafka bence vakıfbanktır .Sadece sonu farklı.şimdi baktım açmayınca 20 dk sonra yine aramışlar.
siz bi de beni arayan numarayı arasanız?