Vakifbank müfettişlik
-
Neresi için arandığınızı sordunuz mu
-
@gagelessh sordum. Mersin dediler.
-
@ankou henüz mail gelmedi.Muhtemelen değerlendirme merkezi uygulaması olmalı
-
@ankou değerlendirme merkezi daveti
-
Daha yeni arıyorlarsa demekki bu süreç 78654566 yıl sürecek
-
Arkadaşlar her yıl alım oluyor mu müfettiş yardımcılığı için?
-
@roma hocam aranmanın mutluluğuyla sormak hiç aklıma gelmedi. Ama geçen sene arkadaşım aynı durumdaydı ve Ankara’da başladı göreve. Bizi de Ankara için davet ettiklerini düşünüyorum.
-
Arkadaşlar kıyafet işini nasıl yapıyorsunuz? Serbest kıyafet deyince bi kararsız kaldım.Kot tişört ile gidersek sıkıntı olmaz herhalde.
-
@wickselll kot gömlek git dostum.
-
@kafakafka merhaba birebir mulakata mi cagrildiniz?
-
Ankara için aramalar yalnızca bugünle mi sınırlı soran oldu mu arkadaşlar , mailler ne zaman gönderilecek denildi ?
-
Ben bugün arandım ve bilgi maili de gönderildi ama ankara değil
-
@barış-uysal Aramaların ne zamana kadar süreceğini sormadım. Ancak daha önceki aramayı örnek alırsak 1 günde çağıracaklarını çağırıp saha sonra devam etmediler. Diğer şehirler içinde böyle olacağını düşünüyorum. O gün aranmadıysanız yakın bi zamanda davet göndereceklerini sanmıyorum. Ta ki çok saha ileriki zamanlarda personel ihtiyacı duyana kadar. Mail ise bugün saat 5 de geldi. Aramayı saat 1 gibi yapmışlardı.
-
@atanamayanlı Teşekkür ederim hocam yanıtınız için.Ümit ediyorum ki ararlar puanım 69.75 ikametgah Ankara şu an en büyük çekincem sınırda kalmış olmak
-
@barış-uysal Hocam inşallah ararlar. 0.25 gibi bi puandan kaçırmak gerçekten kötü olur
-
İnşallah hocam teşekkürler. Tebrik ederim sizi hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
-
ANTALYA için aranan olursa yazabilir mi arkadaşlar
-
@vamos oluyor. vakıfbank müfettişlik herhangi bir yıl googleda aratınca çıkıyor o yılın ilanı
-
@gagelessh, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@vamos oluyor. vakıfbank müfettişlik herhangi bir yıl googleda aratınca çıkıyor o yılın ilanı
Teşekkür ediyorum, biz de deneyelim o halde gelecek sene.
-
@emre37 kardesim puanin kacti