Vakifbank müfettişlik
-
@natukbaytan Serbest kıyafet de olsa bankada çalışacaksınız hocam. Sakal bıyık tıraşı olun (tabi sadece bıyık falan bırakıyorsanız sıkıntı olmaz bence). Küpe falan varsa da çıkartın. Serbest dedilerse de çok da serbest olmamakta fayda var. Bir gömlek ile kot giyerek gidin.
-
@ankou çok teşekkür ederim hocam.
-
Bu arada tüm mülakatlar istanbulda olacak diye biliyorum. Sonuçta değerlendirme mer. uygulamasını özel bir firma yapacak ve il il gezmeyeceklerdir. Farklı yerde mülakata çağrılan varsa söylesin biz de bilelim
-
Girecek arkadaşlar sürecin uzayıp uzamayacagi hakkında bilgi alabilirler mi ordaki ik yetkililerinden ?
-
@barış-uysal benimde 69.375 Ankara aranmayan bi siz bi ben kaldım sanırım Hocam
-
arkadaslar Adıyaman li olup ta mulakata davet edilen oldumu
-
Arkadaşlar görüşme kaç dk sürüyor ?
-
@yasemen 2.5-3 saat aralığı oluyor.
-
@kdrbyrmsrt Hocam bugün IK ile görüştüm ne yazık ki pek tatminkar yanıtlar alamadım ancak şimdilik aramaların bittiğini ilerleyen süreçte ihtiyaç halinde ulaşılacağını dile getirdi. Her halükarda il tercihi yaptırılmadan bu puanların heba edilmesine yönelik bir sistem belirlemeleri gerçekten çok adaletsiz. 53 alan sırf İstanbul ikametgahlı diye çağırılırken yüksek puanlıların ikametgah durum yüzünden göz ardı edilmesi gerçekten çok yersiz.Bu sebeple şahsım adına bu husustan duyduğum rahatsızlığı Bimere-Cimere bildirdim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hocam
-
@hagi teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar bu hafta sonu girecek olan var mı mülakata
-
Takımla serbest kıyafet arasında çok kararsızım. Daha önce giren arkadaşlar sizin girdiğinizde durum nasıldı takım giyenler mi ağırlıktaydı serbest gelenler mi? Bi de serbestten kasıt ve takım seçimi nasıl olmalı lacivertten daha açık maviye yakın bi takım sıkıntı olur mu? Görüşlerinizi alabilir miyim?
-
@yasemen ben gircem yarın
-
Cagrilan arkadaslar ingilizce netinizi paylasabilir misiniz
-
-
@atanamayanlı hocam takım elbise ile gitmenizi tavsiye etmem. Böyle keten bi pantolon, üstüne sadece gömlek ya da gömlek üstüne kazak şeklinde bi şeyler giyin. rahat edeceğiniz şeyler giymeniz daha iyi olur. orada yapacağınız şeyler için böyle öneriyorum. yoksa girdiğim gün takım elbiseli de gördüm kot pantolon sakallı geleni de. kendinizi rahat hissettirecek, karşı tarafı da rahatsız edecek şekilde giyinmeyin yeterli.
-
-
@atanamayanlı Serbest kıyafetle gidebilirsiniz benim gittiğim grupta takım elbise giyen de vardı ama gerek yok bence ben serbest kıyafetle gittim mailde de yazıyo telefonda da söylediler
-
@summer serbest kıyafet derken ne giydiniz?
-
Arkadaşlar benim mülakatım pazartesi ve işten izin alamıyorum haftaiçi başka bir gün veya haftasonu olan birisiyle günlerimi değiştirmek istiyorum aranızdan birisiyle değiştirebilir miyim eğer isteyen varsa zor durumdayım ve aksi halde giremeyeceğim