Vakifbank müfettişlik
-
Ulaşım nasılmış arkadaşlar hangi otobüsle veya minibüsle ulaşım var
-
@hasansss bence siz fazla abartıyorsunuz. Girdiniz mi bilmiyorum ama bu uygulama takım ile gidilecek bi uygulama değil. Zaten boşa serbest kıyafetle gelebiliyorsunuz demiyorlar. Biz de saç sakal dağınık yırtık kot ile gidin demiyoruz ama rahat edeceğiniz yarı resmi bi şeyler giyinilebilir. İnsanları germeye gerek yok burda. Bu yapılan bir mülakat değil zaten.
-
@yasemen uzunçayırdan 14DK'ya binin küçüksu caddesi durağında inin. 2 dk yürüme mesafesi var.
-
@hagi sağolun
-
@hagi ben girdim ama bu işlerin usulü böyledir seçim sizin bol şans
-
@hasansss usül yordamı öğrettiğiniz için teşekkür ederiz. size de bol şans.
-
@yasemen rica ederim.
-
@gagelessh yorum yok hocam hicbir sey anlamadim bu isten
-
@barış-uysal Hocam daha önce ik ile bende görüşmüştüm aramalar durdu dediler ama sonra tekrar aramışlar ankarada 70 puanlar arandığına göre bence şansımız yanımızda olursa yakında bizde aranırız diye düşünüyorum olumsuz düşünmek istemiyorum ama genel anlamda bölgesel alım diyip ikamet durumuna göre çağırıp iyi puanlıları sıkıntıya sokmaları konusunda sizle aynı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı
-
@menşurehanim ikamet nere peki?
-
@summer takım elbiseyle gitmemiz mi isteniyor yani?
-
Banka hiç kimseyi elemek için takım elbiseyle gelmenize gerek Yok demez, gerek olmadığı için öyle söyledi. Mülakata kotla spor ayakkabıyla da gelinmez ama bu bi ön görüşme tarzında olduğu için casual giyim en uygunu. Ortalığı bulandırmaya gerek Yok. Vakıfbank’ta çalışıyorum kendi hesabım olmadığı için sevgili baumoldan yazıyorum. Mülakat sonucu beklerkenki sürecinizi daha sancılı hale getirmeyin. Buradaki herkes kader ortağı sonuçta. Allah hepinize emeklerinizin karşılığını versin
-
merak ediyorum sınava başvuru yaptığı sırada askerlik tarihi subat celbi olanlardan cağırılan var mıdır?
-
@baumol hocam merhaba, şuan uzman misiniz ?
-
@muzlusut uzman yardımcısıyım.
-
@baumol Bize uzman yardımcılığı hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz birebir mülakatta hangi bölümde çalışmak istediğimizi sorabilirler
-
@summer çok fazla birim var. Hepsiyle ilgili Bilgi vermem mümkün değil. Mülakatta soruyorlar ancak genelde kendi uygun gördükleri birime atıyorlar. Birimlerin bi çoğu kredi tahsis ve pazarlamayla alakalı. Ama bunun dışında çok farklı birimlerde var. Ekonomik araştırmalar gibi. Birazcık ilgi alanınıza bağlı. Borsayla alakalı muhasebeyle alakalı vs. Bununla ilgili yüzeysel verebileceğim bilgiler bunlar.
-
@baumol en önemli soruyu soruyorum maaş Ne oluyor
-
@keynesinabv üzgünüm bu konuda buraya rakam yazmam doğru olmaz. Ama merkez uzmanlık ve müfettişlik maaşına endeksli değilseniz tatmin eden bi maaşı var.
-
@baumol geçen yıl alinanlarin çoğu genel merkezde istihdam edilmis, bu yılda böyle olur mu acaba ?