Vakifbank müfettişlik
-
@bluephantom içim dışım beklemekle geçiyor . Halkbanktan elendim. Kpss de yaklaşıyor. Bir yandan sayıştay için girsem mi girmesem mi onu düşünüyorum . Malum il dışı için kaç yüz lira para. Sonra kpss parası. Beklemeye değse vallahi canı gönülden beklerim de . Elenmekten beklemekten sıtkım sıyrıldı
-
Arkadaşlar İstanbul için görüşmeler c.tesi bitmedi mi nasıl jala devam ediyor
-
@summer İstanbul için bitti fakat farklı illerden çağırmaya başlamışlar
-
@friedman98 diğer illerin de bitmesını beklıcek mıyız
-
@friedman98 Her ili ayrı değerlendirmeyecekler mi ben İstanbul bitince yakın bir zamanda mülakat için dönüş başlar diye düşündüm
-
@summer sanmıyorum hocam bekleyecegiz süreç uzun olucak gibi duruyor
-
@friedman98 mayıstan önce bireysel zor
-
@secret Aynen ben de elendim Halk'tan. Gerçi benim elenmediğim yer mi kaldı bilmiyorum. Alıştım ya artık pek takmıyorum. Şöyle diyeyim referansın yoksa gitme sayıştaya! BİST'in sınavına girdin mi bu arada?
-
istanbul için bitmedi daha cuma arkadaşımın var
-
@iso22 ikametgah İstanbul mu arkadaşının?
-
@bluephantom ya zaten çok dağıldım sayıştayın ilk aşamasını halletsem bile en iyi ihtimal . 2. Kısmını asla geçemem. Referans konusuna girme çıkamayız puanım iyiydi mülakatta cayır cayır konuştum. Ödediğim uçak parasını haddi hesabı kalmadı hadi canım yallah oldu resmen. Napalım kısmet değilmiş girmedim biste. valla sınavlara yatırdığım para mülakat elbiseleri ile bir avrupa ülkesini gezerdim.
-
değil @Maesteo
-
@iso22 İstanbul olanlar bitti ama iller devam ediyor
-
@secret Mülakatta ben de takur takur dobra dobra konuştum ancak benim gördüğüm konuşan gerçekleri söyleyen insanlar pek istemiyorlar! Benim söylediklerimi çoğu insanın söyleyemediğine adım gibi eminim(bilgi yönünden). Vakıf'tan da pek ümidim yok ama gittim değerlendirme için. Bakalım ne olacak!
-
@bluephantom sıkma canını senin yeterliliğin yok deyip eledikleriarkadaşım şimdi idari hakim daha zamanı gelmedi demek ki kısmetimizin öyle düşün umudunu kaybetme hayırlısını dile. Vakıfbank için sadece bekliyorum. Sanki yokmuş gibi de ders çalışcam
-
Diğer iller için yapılan mülakatlarda hak kazananlar ikamet ettiği ile mi atanıyor ? Bilgisi olan arkadaşlar ?
-
@yankee napcan
-
@yankee Öncelikle diğer iller için yapılan mülakat ya da değerlendirme diye bir şey yok. Genel olarak atamalar genel müdürlük ve bölge müdürlüklerine yapılır. Şu ana kadar bir İstanbul mülakatları tutturulmuş gidiyor, kim uyduruyor bunları bilemiyorum. Değerlendirme uygulaması da benim fikrime göre genel olarak yatkınlığımızı ölçmek için yapılıyor böylece hangi departmanlara daha uygun olacağımız belirleniyor. Neye yeteneğimiz varsa ona göre belirlenecek mülakatlara çağrılacağız sanırım. Genel merkez için mülakata çağrılmazsan ikamet adresine göre bölge müdürlükleri için çağrılacaksın. Büyük ihtimal mülakat zamanı geldiğinde pozisyon ve departman bilgisi de gelir.
-
@ankou Teşekkür ederim açıklaman için
-
@gagelessh süreç çok uzun olacak anlaşılan