Vakifbank müfettişlik
-
@friedman98 Muhtemelen. Zira genel merkezde çok fazla açık var.
-
@friedman98 bilemiyorum. Bu tamamen ihtiyaç durumuna bağlı. Çoğunluk olur mu bilmem ama genel müdürlüğe yine alım olur mutlaka.
-
@bluephantom siz nereden öğrendiniz
-
@gagelessh Ön değerlendirme için gittiğimde adaylardan öğrendim. Girenlerin çoğu geçen yıl Guy'a geçtiğinden ciddi açık varmış özellikle genel müdürlükte.
-
Değerlendirme uygulamasına dün katıldım, hala katılacaklar için 1-2 birşey söylemek istiyorum. Öncelikle serbest kıyafetle gidin arkadaşlar. Dün bize "serbest kıyafet dedik ama hala resmi giyinip gelenler var, burada yapılan hiçbir değerlendirmede kıyafetin önemi yok rahat olun dendi." Birçok kişi de kot-kazak ile geldi zaten. Rahat rahat gidin.
Ayrıca süreçle ilgili soru da sordum 1-1,5 ay gibi sürecek dendi, hatta aksilikler olursa 2 ay bile olabilir çabuk bir dönüş beklemeyin dediler. -
@ankou ön değerlendirmenin bitip, bireysel mülakatlara geçiş süreci mi yaklaşık 2 ay? Onu tam anlamadım şu an
-
@füreya Bizede benzer bir şey söylendi.Anlaşma yapılan ik şirketi 1 veya 1,5 ay içinde her aday için rapor hazırlayıp Vakıfa yollayacak.Sonrasında top Vakıfta.Ne zaman çağırırsa artık.
-
@luthor Benim girdiğim grupta da bu h.sonu kastedilerek ondan önce dönüş beklemeyin dendi.Ben de dönüşlerin hızlı olucağını düşündüm
-
@summer Olabilir hocam bize 1 ya da 1,5 içinde rapor hazırlanıp Vakıfbanka yollayacağız dediler.Daha sonra Vakıf ne zaman isterse çağıracak dediler.Belki süreci kısaltmışlardır bilemiyorum.
-
Raporlamanın o kadar süreceğini zannetmiyorum. Biz molada iken bile raporları hazırlıyorlardı. En fazla temize çekerler. Ayrıca dönüş olarak değil süreç olarak sordum. Tüm bu süreç 1-1,5 ay sürecek dendi. Zannedersem bunun içine mülakatlar ve alımlar da dahil.
-
@ankou Sakal sorun olmaz yani hocam doğru mudur?
-
Ziraat hiç böyle şeyler yapmiyo direkt mulakat oh misss cat diyede acikliyor sonuclari halkla vakif ugrastiriyor
-
@torpil Ziraat'dan haber var mı hocam? Aynı zamanda böyle bir konu vardı
-
@ankou Kişilik envanterinde eleme olacak mı o konu hakkında birşey dediler mi
-
@bluephantom Herhangi bir bilgim yok ama Ziraat bayadır yüksek alımlı ilana çıkmadı inş. sene bitmeden ilana çıkarlar.
-
@maesteo kişilik envanteri yoktu
-
Bitti mi 1.aşama ?
-
@torpil bitmedi
-
@gagelessh 1. Aşama ne zaman biteceğine dair bilginiz var mı ?
-
@secret Gelecek pazartesi ön değerlendirmeye gireceğini söyleyen var. Yani daha çok bekleriz biz!