Vakifbank müfettişlik
-
@gagelessh merakımı mazur görün lütfen
-
@yankee ya siZ kusura bakmayın. Çok sinirlendiğim bi an buraya bakmıştım.o yğzden
-
@torpil aslında ben de bilmiyorum. Sadece bu hafta sonuna kadar devam ettiğini duydum
-
aranabilirmiyiz hala umut var mıdır ?
-
Arkadaşlar birebir mülakat kesin olarak İstanbul'da mı yapılıyor? Bilgisi olan var mı?
-
Birebir mülakatlarla ilgili duyumu olan yok mu? Ne zaman yapılır?
-
@hagi bu başlık çok hareketsiz bilgi alabilecek kimsede yok
-
Grup mülakatlarının dün sona erdiği söyleniyordu ancak bireysel mülakatla alakalı kimse bir şey söylemiyor
-
@yankee Arkadaşlar, bana bilgi soran birisi bu pazartesi(16.04.2018)'de gireceğini söyledi. Mülakatlar devam ediyor. Ancak genel olarak Vakıf kısmında hem sayı az hem de insanlar birbirinden çok kopuk. Şunu belirtmekte fayda var. Bu siüreç uzun olacak. Bireysel mülakatlardan sonra da birkaç ay bekleyeceğiz. Halk gibi 1 ay civarında açıklanmayacak!
-
@bluephantom açıklanıp işe başlama süresi yine eylülü bulur gibi gecen seneki gibi geçen yıl ağustosun 15 - 20 arası açıklanmış kazananlar. Mayıs sonunda girmişlerdi bireysel mülakata.
-
@füreya Aynen. Tamamen katılıyorum. Fakat bankanın ciddi eleman açığı söyleniyor. Bu yüzden de belki biraz daha erken harekete geçebilirler.
-
3 haftadır değerlendirme uygulaması devam ediyor, günde 100 kişi girmiş olsa 3 haftada 18 gün yapıldı desek 1800 kişi değerlendirmeye girdi. Bunların raporları hazır olacak da mülakatlar için departman ve pozisyon ihtiyacına göre ayılacak ve mülakatlara çağrılacaklar. Bence önümüzde çok ama çok uzun bir süreç var.
-
@ankou Günde 100 kişi girmesi imkansız.Günde 2 seans görüşme vardı her seansta 3 grup var gruplar 6 kişi günde 36 kişiyle görüşüyorlar
-
@ankou ben ilk hafta girdim. Öğleden önce ve öğleden sonra diye 2 seans vardı günlerde. Her seansta ise kişiler 2'şer gruba ayrıldı. Benim grubum 7 kişiydi diğer grup da 6 ya da 7 kişiydi. İstanbul ikametgahlı olup değerlendirmeye gelen diğer arkadaslarımda da böyle olmuş. Günlük 28 - 30 kişi girdi yani
-
Ayrıca halkbankı kazanma durumundan dolayı çağırılıp da gelmeyenler de oldu. Bizzat 5 arkadasım böyleydi
-
@bluephantom tam çağırdıkları günden önceki gündü sanırım, birisi buraya yazmıştı çağrılmalar geçen seneki gibi uzun olmayacak süreç daha hızlı yürüyecek bankanın eleman ihtiyacı çokmuş diye. O an okurken pek ihtimal vermemiştim kendi içimde ama sonradan okuduktan kısa süre sonra da aranınca, arkadas haklıymış demiştim. İnşallah çok uzamaz.
-
Yani yaklaşık kaç kişi katıldı değerlendirme merkezi uygulamasına bugün itibariyle?
-
Ben girdiğim gün son dakika ulaştım, listeye imza atıp son grupla yukarı çıkmıştım. Liste 2 tam sayfa ile 1 çeyrek sayfadan oluşuyordu. Bu listeyi sadece öğleden sonra diye varsayarak hesapladım yani 50 ye yakın kişi vardı. Tabi tüm o günün de listesi olabilir, bilemiyorum. Yine de 800-900 kişi gibi bir sayı abartı olmaz herhalde. Yine de ciddi fazla bir sayı.
Bu arada ciddi alım yapılacağını nereden biliyorsunuz ? -
@ankou yok hocam 800'lerde olduğunu zannetmiyorum sayının. İstanbul için olan süreç 2 hafta sürdü ve günlük çağırılan 30 kişi civarıydı. Gelmeyenler de var tabi çağırılanlardan. Diğer iller için ise 1 hafta sürdü galiba yanlış bilmiyorsam. Yine sayının oraya çıkması imkansız.
-
@ankou Hocam, 200-300 civarı insan çağrıldı. 800 olması pek mümkün değil.