Vakifbank müfettişlik
-
Samsun veya diger karadeniz illerinden aranan arkadaslar var mi ?
-
@colinclark55 Puanım 55 hocam. Genel yetenekte 32 doğrum var ondan dolayı mı çağırdılar acaba? Kastamonu için az kişi girdiyse o da olabilir.
-
@emre37 az kisi girmistir muhtemelen hocam hakkinizda hayirlisi insallah olur : )
-
Arkadaşlar davet ettikleri saatte alıyorlar mı yoksa bekletiyorlar mı ?
-
@yasemen dedikleri saatte oluyor
-
@keynesinabv teşekkür ederim
-
@colinclark55 Aynen bence de. Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olur
-
@emre37 amin kardesim : )
-
İstanbul için görüşmeler yarın bitiyor mu yoksa h.sonuda devam edicek mi bilen var mı
-
@summer haftasonu da var.
-
@hagi Teşekkürler.O zaman İstanbul için 300'den fazla kişi çağrıldı acaba alım ne kadar olur
-
@summer geçen sene kaç kişi alındı İstanbul'a bilen var mı?
-
@füreya geçen yıl 230 çağrılmış 170 alınmış
-
@friedman98 Bu sayıları nerden öğrendiniz.Eğer geçen seneki gibi olursa çok bir eleme olmaz gibi inşallah büyük bir alım yapıcaklardır
-
@summer whatsap grubunda bir arkadaş söylemişti hocam bu rakam sadece İst içinmiş
-
Sgk bu kadar sıkıntıya sokmasa insanları belki de burası daha başka insanlar için ekmek kapısı olacaktı. Sgk zannediyor ki sadece o 1600 insanı mağdur ediyor ama aslında binlerce insan onlar yüzünden mağdur. Ne desek artık bilemiyoruz.
-
Tüm şehirler İstanbulda mı mülakata girecek?
-
İnş. bugün yarın sgk açıklanır da biraz olsun şansımız artar.
-
Arkadaşlar pendikten nasıl gidebilirim genel mudurluge bir bilginiz var mı acaba?
-
affınıza sığınarak soruyorum. ön görüşmeye ben de çağırıldım. kıyafet serbest diyor ama bu sakal bıyık olayını nasıl yapsak daha uygun olur? bu konularda pek bir deneyimsizim de