Vakifbank müfettişlik
-
https://webservis.vakifbank.com.tr/sinav/Brosur.aspx
Hayırlı olsun Vakıfbank teftiş sınavı başarılar.
-
Seçmeli olarak maliye mi seçilmeli muhasebe mi? Tecrübesi ve önerisi olanlar fikirlerini söylerse sevinirim herkese başarılar.
-
bu sınavlar niye izmir'de olmuyor ya. başvurmak isterdim ama ankara'ya gidemem şimdi
-
yabancı dili olanlara başarılar dileyip çekiliyorum
-
Hayirli olsun. Kac kisi alincakmis arkadaşlar mufettislik icin.? Baktim ama göremedim
-
@busus aynen hocam izmir neden yok ben anlamıyorum hatta Türkiye'deki 7 bölgenin en büyük şehirlerinde kurum sınavları da yapılmalı her sınav hep Ankara olmamalı.
-
@vlkrt maalesef. zaten paramız yok işsiziz bi de Ankara'ya gidiyoruz her sınav için
-
Dostlar, müfettislik sınavında İngilizce barajını gcemeyipte alanı iyi yapnlari uzman yardımcılığa cagriyolarmis acaba doğru mu bu bilgi ?
-
@friedman98 doğru bilgi,alanınız iyiyse uzman yrd. teklif Edilebilir
-
@füreya maliye daha rahat yapılır,muhasebedeki oranları maliyede soruyorlardı en son bilginiz olsun
-
@busus aynen öyle ösym ve diğer kurumlar önce paran var mı diyor aslında ilk aşama o daha sonra sınav,mülakat geliyor.
-
Teklif edilebilir yanlış oldu,mülakata davet edilebilir olacak o
-
@shady1 Erken yat dostum yarın sınavın var
-
@AndOne genel yetenek nasil matematik mi zorlugu nasıl kardeşim bilginiz var mi ?
-
@brzezinski Genel yetenek sadece matematik ingilizceyle beraber cevaplayacağınız için süre sıkıntısı yaşıyosunuz
-
@füreya 2016da maliye seçenlerin coğu pişmandı muhasebeye çok kaymıştı sorular.hangisine çok iyi güveniyorsan onu seç bi soruda kv geçici vergi oranını işaretleyip diğer soruda asit test oranını yorumlayabilirsin :DD
-
@brzezinski kolay sayılır hocam seviyenizi bilemem tabiki ama,ben 34 yapmıştım 40 soruda.normal mat. Ve biraz şekilli falan sorular var
-
@andone Kpss matematiğine kıyaslarsak ne dersiniz zorluk derecesine ? Ayrıca ingilizcesi nasıldır son halk sınavı ayarında mıdır ? Soru sayılarıyla ilgili bir bilgi verilmemiş sanırım yada ben görmedim.
-
Nihayet geldi be!
-
Ankara ve İstanbul yazıyor ama sadece ankara değil