Vakifbank müfettişlik
-
@emindeğilim, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@wickselll yok bana gelmedi . Sana geldimi ? geldiyse nasıl
Yok hocam bana da gelmedi herhangi bir şey.
-
@wickselll hocam siz geçen senede Vakıfbank uzmanlık bekliyordunuz sanırım karıştırıyomuyum ?
-
@jacky-boy, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@wickselll hocam siz geçen senede Vakıfbank uzmanlık bekliyordunuz sanırım karıştırıyomuyum ?
Karıştırıyorsun hocam,ilk defa girdim ben.
-
@wickselll geçen seneki gruptada bir wicksell vardı da karıştırmışım hatta o çağrılmıştı diye hatırlıyorum inşallah sizde cagrilirsiniz
-
İngilizce barajından dolayı az kişi geçebilmiş sanırım sınavı...Sınava girmeme pişmanlığını derinden yaşıyorum...
-
Bana göre ingilizce barajından ziyade sınav çok zor olduğu için böyle bir sonuç çıktı ortaya. Özellikle maliyenin çoğu kişiyi yaktığı düşüncesindeyim. İlk bölümdeki süre kısıtını da katarsak sadece 62 kişinin geçmiş olması sürpriz değil. Bu sene böyle bir karar almış demek ki Vakıfbank. Kazananları tebrik ederim.
-
@pantheon1 Reis bence maliye felan değil hukuk soruları çok zordu.İngilizceye çoğu kişi geçen sene yetişmedi diye çok zaman ayırmış.İngilizce değilde bence hukuktan kalan çok oldu.Bende hukuktan kaldım büyük ihtimal.
-
Sonuçları gönderseler de anlasak nelerden sıkıntı yaşadığımızı.
-
Arkadaşlar gün içerisinde mail adreslerine göndermeye çalışacağız. Yoğunluktan dolayı yarına kalabilir ancak yarın da açıklanmazsa perşembe veya cuma günü arayıp sonucunuzu öğrenebilirsiniz dendi.
-
Uzman Yrd teklifi ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bır açıklama yapsa süreçle ilgili
-
@jamiryoo geçen sene mayısın ortasında aramışlar. Mayısın sonunda kpss'den sonra ise mülakatlar yapıldı. Uzman yardımcılığı için büyük kriterlerden birinin İstanbul ikametgahı olması olarak görüldü önceki alımlara bakılınca. İngilizceden baraji geçemeyip ancak diğer derslerden belli bir ortalamanın üstün de olmak da en önemli kriterlerden. Daha başka ne kriterleri var kimse bilmiyor net. Bu yönde bankanın da açıkladığı bişey yok. Yaş, mezun olunan üniversite vs.... bence bunlar da bir kriter olabilir, ihtimal dahilinde bence
-
Vakıfbank'ta uzman yardımcıları ile müfettişler arasında çok büyük maaş ve statü farkı varmış.Vakıfbank'ta müfettiş yardımcıları 6 ile 7 arasında almaktayken uzman yardımcıları 2700 -3100 arası değişmektedir.3100 ilk sene için geçerli değildir.İlk sene çift maaş olayı olmadığından dolayı net 2700 e felan geliyormuş.Ordaki uzmanlık yapan arkadaşım demişti.YDS si C seviyesindeydi bu arada dil tazminatlı hali.Nerdeyse müfettişliğin yarısı kadar maaş alıyor uzmanlar.Bu rakamlar uydurma felan değil aynısını YUSUF Güleryüz vakıfta müfettiş yardımcısı http://yusufguleryuz.com/category/kariyer/ buraya soru yazarakta sorabilirsiniz.Açıkcası kimseyi üzmek istemem ama vakıfta uzmanlık = Servis görevlisi zaten 2 sene boyunca serviste çalışıyorlarmış.Keşke kazansaydım be sınavı üzüldüm.Neyse KPSS FOCUS BEN .FORUMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER .Benim İÇİN YOLUN SONU GÖZÜKTÜ.... Sizede kpss çalışmanızı öneririm.Uzmanlığın adı sadece uzmanlık gibi .
-
@emindeğilim 3 yıl önceki halimi hatırladım sizi görünce..ayaklarınız daha yere basmıyor..87 kpss puanıyla boştayım..il göç sınavına sonlardan girebildim düşünün yani. 160 gündür sgk açıklanmıyor..servis görevlisi diye küçümsüyor maaş beğenmiyorsunuz..benden daha iyi olanlarda bekliyor hala ilan..15 20 kişilik alımlarda atananlar bile hatta ve hatta geçen yıl sınavı yapılan vmy bile daha işe başlamadı..umarm herşey yolunda gider..yolunda bile gitse en aşağı 2 sene bekleyeceksiniz ki ne kadar iyi yaparsanız yapın acayip bir yığılma var hepsini geçtim süreç çok uzun..yolunuz açık olsun..unutmayın bu yazdıklarımı
-
@emindeğilim Bak işte ya. İnsanları bu şekilde yanlış yönlendiriyorsunuz. Bu sayfada sadece soru paylaşımlarında bulundum ama birçok başlıkta bildiklerimi paylaşır insanlara yardımcı olmaya çalışırım. Kız arkadaşım genel müdürlükte çok da klas bir birimde çalışıyor. İşinden de oldukça memnun ve çalıştığının fazlasıyla maaş olarak karşılığını alıyor. Birebir rakamını biliyorum ama tabiki de bunun bir banka mahremiyeti olduğunu düşündüğüm için bu rakamı sizlerle paylaşmam doğru değil. Size şu kadarını söyleyeyim. İlgöç uzmanı olacağıma bankada herhangi bir yerde uzmanlık, guy olacağıma da genel müdürlükte uzmanlığı tercih ederim. Kolay gelsin.
-
@reagan %100 haklısın süreç gerçekten çok uzun fakat uzmanlığa giripte , zaman kaybetmek istemiyorum. Biliyorum o maaş için gerçekten şükredecekler vardır.Ama ben 2700 lira için girmek istemiyorum.Kpss B grubu bile en kötü memur 2500 e yakın alıyor.Adliyede zabıt katibi bile 3200 alıyor .O yüzden kimse yanlış anlamasın sakın kızmayın kimseyi küçük görmüyorum , belkide bende 3 sene boyunca işe giremeyeceğim fakat bana bu maaş için girmek mantıklı değil.
-
@emindeğilim hocam biraz daha araştırmanızda bence fayda var bizim eski komşumuz vakifbank da çok iyi pozisyonda ve yıllar önce müfettişlik sınavını kazanıp mulakatta elenip uzman yard olmuştu her uzmanlık bölümünün kariyer acısından iyi olduğunu iddia etmiyorum ama bazı uzmanlık birimlerinin önu oldukça açık
-
@baumol Kardeş kusura bakma da rakamı bire bir biliyorum diyosun.Kız arkadaşın hangi bankada , eğer gerçekten uzman yardımcısıysa öyle abarttığın bir maaşı yok. İnsanların hayallerini süslemek yerine , dürüst olmak daha mantıklı.Nitekim geçen sene uzmanlığa giren arkadaşlarımız (geçen senenin forumunda var ) aldıkları maaşları yazmışlar.Çok uzağa gitme aç oku Tekrar söylüyorum müfettişlerin maaşı çift hanelere ulaştığıda oluyormuş .Fakat uzmanların olanakları daha kısıtlı. BU ARADA HERKES GENEL MÜDÜRLÜKTE ÇOK KLAS BİR BİRİME GİREMEZ!!! İNSANLARI ELEŞTİRMEK İÇİN DEĞİL GERÇEKÇİ OLMAK DAHA MANTIKLI .Keşke imkanları iyi olsa da ben girmesem de başkaları girse en azından işssizlik azalır.HERKESE SEVGİLER- SAYGILAR.
-
@emindeğilim Kelimeleri büyük harfle yazsan da benim için bir geçerliliği yok maalesef. Yazdığım şeyi de iyi okumamışsın belli. Neyse ki diğer arkadaşlar da benim gibi düşünüyorlarmış. Kolay gelsin kardeş.
-
@emindeğilim benim bi arkadasim uzman ankarada, mufettisligin mulakatindan elenip girmisti 2016da. Suan 3-4 arasi bi rakam aliyor tam net rakam sormadim ama oyle. O bankanin zorlugundan yakiniyor o kadar. Yoksa vakifin uzmanlara imkanlari oyle kotu degil
-
@bestof92 bende bişey demiyorum. Sadece konuya realist yaklaşıp , en klas yerlerde (bu arada bildiğim kadar SBF sadece ya genel müdürlükte ya şubede ) uzman yardımcısı olsak bile ben hiç duymadım 4000 küsür maaş aldığını , geçen sene forum arkadaşları maaşlarını yazdılar ara sayfalarda her sayfaları tek tek okursan detayları görebilirsin.