Vakifbank müfettişlik
-
@kafakafka tesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin. 67.5 puanla cagrilmadim ingilizce netim 9 cok anlam veremedim nasil bir degerlendirilme yapildigina dair.
-
@gagelessh Ben erkek değilim bu arada ama gelen gruptaki erkekler koyu renk pantolon ve gömlek giyenler vardı takım elbise giyen birkaç kişi vardı.Pantolon tişört falan giyebilirsiniz ona dikkat edilmiyor ben kazak ve kot pantolon giydim mesela
-
@menşurehanim 31. bu hafta arandım
-
@summer ben de erkek değilim.aslında kızları merak etmiştim
-
@summer kızlardan da kotl gelen var mıydı onu merak etmiştim..teşekkürler
-
@yasemen değişim yapabilir misiniz bilmiyorum çünkü gün gün belirlenmiş listeler var şöyle ki, evrakları teslim ettiğimizde listede adımın karşısına imza attık. Ne olur ne nasıl bilmiyorum şu aşamadam sonra. İK ile de görüşün isterseniz
-
@gagelessh genelde erkekler var burda ben de erkeksiniz sandım.Rica ederim ama siyah kot giyin bence yine de ben öyle yaptım kumaş pantolon giyen kızlar vardı ama rahat edebileceğinşz şekilde giyinin ilk uygulamada rahat olursunuz
-
@gagelessh ben kot giymedim ama takım da giymedim klasik de değildim çok spor da değildim yani. Üzerimde sade bie bluz vardı. Diğer bayan arkadaslar da benim gibiydi
-
arkadaşlar şakamı yapıyorsunuz ? Ciddi olmadığınızı düşünüyorum. O kadar emek verdiğiniz hala kıyafet ne giysem diye mi düşünüyorsunuz? Riske atmaya gerek yok, giy takımını git. ne demişlerse demişler bunca emeği siz nasıl olurda bir elbise seçimi için riske atarsınız. Herhalde bizim bilmediğimiz mülakat vs. beklentiniz var ondan bu rahatlık.
-
@füreya hocam öyle bi değişiklik yapıyorlar ama birisini bulmam gerekiyor
-
@gagelessh istanbul icin bekliyodum hocam aralarin bittigi soyleniyor. Bir mantiga oturtamadim malesef neye gore cagiriliyo
-
@summer peki spor ayakkabı?
-
@füreya hocam öğleden sonra kaç seansı var acaba bunun hakkında bi bilginiz var mı ? Yani öğleden sonra giren arkadaşlara saat kaç söylenmiş olmadı oraya gidip gelmeyen olursa ricada bulunacağım her şeyi denemek zorundayım şuan
-
@menşurehanim bilmiyoruz ki. Genel puana mı bakılıyor,tek bir dersten baraja mı.çok ilginç.İstanbulun puanının çok fazla düştüğünü söylemişlerdi.o halde siz neden aranmadınız?
-
@yasemen 13.45 yazıyor
-
@gagelessh çok sağolun
-
@gagelessh Spor ayakkabı giymeyin kesinlikle o kadar spor olmayın.Bu arada yukarda yazan arkadaşım mülakat beklentimiz olsa bu sayfaya uğramazdık bilgi edinmek için geliyoruz buraya.İk'dan arayan kişiler bizi ilk aşamada elemek için serbest kıyafetle gelebilirsiniz dediler mailde de belirttiler bunun için bakalım kaç kişi takım elbiseyle gelcek dediler
-
@yasemen rica ederim
-
@summer kardeşim kurula gelenler takım elbiseli ik ne derse desin , sırf onlara saygıdan giy takımı git bir zarar gelmez. Böyle bir kapı bulmuşsunuz hala takımmı serbestmi olayına bakıyorsunuz. Kusura bakmayında dayanamadım artık
-
@hasansss ilk mülakatım ama yaş olarak son şansım.müfettişlik için girdim sınava.sınava girerken müfettişlik dışında bankaya girmem diyordum.mülakata gidip gitmemekte bile kararsız kaldım istanbul çok uzak .Sizin kadar önemsemiyor olabilirim