Vakifbank müfettişlik
-
Arkadaşlar maaşları beğenmeyip burada spekülasyon yapan arkadaşlar lütfen mülakata gitmeyin. Madem maaşları bilmediğiniz halde kafanızdan rakamlar uyduruyorsunuz, bu mesleği canla başla yapacak olan insanların önünü açın.
-
@bluephantom Tamam işte hocam aylık değil ama totali 12 aya bölünce guy dan fazla oluyor dedi. Aylık 3100 alıyoruz ve Çift maaşları ve temettü ekleyince guy dan daha fazlaya geliyor dedi. Bide mülakata gittiğimizde oradaki bir arkadaşın kardeşide oradaymış o da aynı rakamları söyledi İstanbul için.
-
Vakıfbank icin kız arkadaşım arada hesabımdan girip burada bilgilendirme yapıyor ama bu sefer o değil ben genel değerlendirme yapmak istiyorum. Maaş hakkında daha önce de etik kuralları gereği bilgilendirme yapamayacağımı söylemiştim fakat İstanbul'da çalışan bir uzman yardımcısının özlük hakları taşra kadrosundan çok daha iyi bunu bir defa dile getireyim. Tabiki müdür şansınızın iyi olması bu mesleği daha kaliteli ve anlamlı kılar ama bankanın gençleştirme operasyonu yaptığı ve geleceğini sizlerden seçerek oluşturacağını bilmenizi isterim. Ayrıca burada çalışmanın alt seviyeyi tercih etmek olduğunu düşünmüyorum ve sizin de düşünmemenizi öneriyorum içiniz rahat olsun. Son olarak da Vakıfbank liyakate önem veren bir banka ve torpil/referans işlerine kesinlikle aldırış etmiyor ve bu durum sizler için olumsuz bir algı oluşturacak bunu da bilerek mülakatınıza girin. Emeğinize ve kendinize güvenin. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kolay gelsin arkadaşlar.
-
@baumol Mesele maaşları beğenmemek değil de maaşların ne olduğu. Herkes bir tanıdığından bir şeyler duymuş ama farklı farklı sayılar ortaya çıkıyor
-
@ankou Maaş aralığı bulunduğunuz ile göre değişir. Bu işin performans kıstası da var yabancı dil bilginin olup olmaması da önemli.
-
SPK belgeleri olanlar, görüşmeye bu belgeleri götürmeleri gerekir mi ? Müfettiş yardımcılarından istemişler galiba.
-
Nelere bakalım ne çalışalım daha öncelerde neler sorulmuş bunları konuşsak arkadaşlar
-
Arkadaşlar haftasonu mülakatı olan var mı?
-
@yasemen Geçen senekilerin sohbet şeklinde olmuş hangi bölümde çalışmak istediği sorulan olmuş.Alan sorulur mu bilemiyorum.Uzman yardımcılığının bölümleri hakkında bilgi edinmemiz gerekiyor yani
-
@summer Keşke bölümler hakkında kısacık bilgiler verebilecek birisi olsa. En azından 3-5 bir şey söyleyebilsek iyi olurdu.
-
@ankou Ben de internette bakıyorum düzgün bir bilgi bulamadım.Çok fazla bölüm varmış zaten
-
La bi durun la daha mülakat sonuçlanmadan ne maaşı, ben 1800 liraya bile tavım, yeter bıktım işsizlikten işim rahat olsun kafam rahat olsun , en azından biri sorduğunda şurda çalışıyorum diyebilirim kurumsal yari devlet olan bir yer sonuçta. zaten olursa tası tasa topluyacağım birakacagim kpss yi filan yeter ya bir daha mi gelecegim dunyaya calis calis nereye kadar sıkıldım bunaldım artık
-
@keynesinabv sadece 3 günse çabuk açıklanır inş. bizde önümüze bakarız
-
@baumol ağzına sağlık iyi özetlemişsin
-
@torpil tabi ki maaşı sorgulayacağım öncelikle. o kadar yol masrafı.,zaman kaybı. Değmeyecekse neden asgari ücretin bi tık üstü için onca yolu gideyim ki ?
-
@gagelessh gitme keyfin bilir
-
@torpil Gitmiyorum
-
Arkadaşlar nelere çalışalım biraz bilgi verseniz. Benim ilk mülakatım olacak pek bi bilgim yok o yüzden.
-
@blues25 herhalde kımse bılmıyo benım de ılk mulakatım olcak bısey ogrenemedım daha
-
Arkadaşlar ben halkbank mülakatına girmiştim orda alan sormuşlardı güncel ekonomik verileri enflasyon oranı nedir şuanki ekonomiyi yorumla halkbank nasıl bir banka gibi. Vakıf nasıl olur onu bilemiyorum