https://webservis.vakifbank.com.tr/sinav/Brosur.aspx
Hayırlı olsun Vakıfbank teftiş sınavı başarılar.
https://webservis.vakifbank.com.tr/sinav/Brosur.aspx
Hayırlı olsun Vakıfbank teftiş sınavı başarılar.
Seçmeli olarak maliye mi seçilmeli muhasebe mi? Tecrübesi ve önerisi olanlar fikirlerini söylerse sevinirim herkese başarılar.
bu sınavlar niye izmir'de olmuyor ya. başvurmak isterdim ama ankara'ya gidemem şimdi
yabancı dili olanlara başarılar dileyip çekiliyorum
Hayirli olsun. Kac kisi alincakmis arkadaşlar mufettislik icin.? Baktim ama göremedim
@busus aynen hocam izmir neden yok ben anlamıyorum hatta Türkiye'deki 7 bölgenin en büyük şehirlerinde kurum sınavları da yapılmalı her sınav hep Ankara olmamalı.
@vlkrt maalesef. zaten paramız yok işsiziz bi de Ankara'ya gidiyoruz her sınav için
Dostlar, müfettislik sınavında İngilizce barajını gcemeyipte alanı iyi yapnlari uzman yardımcılığa cagriyolarmis acaba doğru mu bu bilgi ?
@friedman98 doğru bilgi,alanınız iyiyse uzman yrd. teklif Edilebilir
@füreya maliye daha rahat yapılır,muhasebedeki oranları maliyede soruyorlardı en son bilginiz olsun
@busus aynen öyle ösym ve diğer kurumlar önce paran var mı diyor aslında ilk aşama o daha sonra sınav,mülakat geliyor.
Teklif edilebilir yanlış oldu,mülakata davet edilebilir olacak o
@shady1 Erken yat dostum yarın sınavın var
@AndOne genel yetenek nasil matematik mi zorlugu nasıl kardeşim bilginiz var mi ?
@brzezinski Genel yetenek sadece matematik ingilizceyle beraber cevaplayacağınız için süre sıkıntısı yaşıyosunuz
@füreya 2016da maliye seçenlerin coğu pişmandı muhasebeye çok kaymıştı sorular.hangisine çok iyi güveniyorsan onu seç bi soruda kv geçici vergi oranını işaretleyip diğer soruda asit test oranını yorumlayabilirsin :DD
@brzezinski kolay sayılır hocam seviyenizi bilemem tabiki ama,ben 34 yapmıştım 40 soruda.normal mat. Ve biraz şekilli falan sorular var
@andone Kpss matematiğine kıyaslarsak ne dersiniz zorluk derecesine ? Ayrıca ingilizcesi nasıldır son halk sınavı ayarında mıdır ? Soru sayılarıyla ilgili bir bilgi verilmemiş sanırım yada ben görmedim.
Nihayet geldi be!
Ankara ve İstanbul yazıyor ama sadece ankara değil