Vakifbank müfettişlik
-
@bluephantom dogru demez sanırım da cok önemlı mı ınsan merak edıyo ılk defa mulakata gırdım bı de
-
@haldun Daha önce yazdım. Banka bu konuda oldukça katı. Kendine güveniyorsan oradaki her birimde çalışabilirsin.
-
@baumol kati derken benim ilk mulakatimdi vakifbankta da bi tanidigim yok referansim yok yani referans sart degil dimi aklima referansi olanlari uzman yardimcisi, olmayan ama begendiklerini de memur olarak atarlar mi diye geldi:/
-
@blues25 Adamlar torpille karşımıza gelmeyin diyor Bu kadar basit.
-
@baumol bankada tanıdıgın var mı dıye sorulmasındakı amac ne kı o kafama takıldı
-
@baumol bu arada vakıfbankta mı calısıyodunuz
-
@haldun o tamamen bankayı tanıyıp tanımamanla alakalı bir soru. Hayır bankada çalışmıyorum.
-
@baumol anladım sagolun tesekkur ederım
-
@baumol Bana çalışanlar tarafından söylenen, referansın nerden geldiğine bağlı olduğu. Sonuçta kamu bankası yok diyemeyiz.
-
@bluephantom Yok diyemeyiz ama bu şekilde konuşursak da insanları referans bulmaya davet ederiz. Kimse kul hakkına girmek istemez hocam. Biraz suçu kendimizde arayalım. Herkes emeğine, yüreğine güvenip mülakatlara öyle gitse çok daha şeffaf sonuçlar ortaya çıkar.
-
@baumol dogru dıyosunuz ama herkesın oyle davrancagını beklemek kumar oluyo ve kımse bu kumara dahıl olmuyo o yuzden herkes bı arayısta malesef
-
@haldun Geçen sene kendi kız arkadaşım dahil bir çok kişi bu "kumarı" oynadı ve genel müdürlükte çok klas birimlerde çalışıyorlar. Tercih sizin
-
@baumol bende oynadım beklıyorum ınsallah bızde oluruz
-
@baumol Hocam, hangi bölümde kız arkadaşınız? Hangi klas bölümler onlar?
-
@bluephantom Spesifik bilgi veremiyorum hocam. Daha önce de sormuştunuz ama maalesef yardımcı olamayacağım.
-
@baumol Şansımı yine deneyeyim dedim.
-
@baumol hocam peki memurluk teklif edilirse ne dersiniz sorusunun yöneltilmesinden ne anlamalıyız. Denemek icin sormus olabilirler mi acaba
-
@annaschwartz muhtemelen sizi deneme amaçlıdır. Uzmanlığı ne kadar istediğiniz sorgulanıyor olabilir.
-
@baumol O soru pek belli olmuyor. Zira başka yer olsa giderdim diyenlerin atandığını duymuştum.
-
@baumol peki siz uzman yardimciligi mulakatina girip memurluga atanan duydunuz mu