Vakifbank müfettişlik
-
Arkadaşlar değerlendirme merkezi uygulamasında bireysel satışta ürününüzü hepiniz satabilmiş miydiniz
-
@gagelessh ben satabildim sanırım ve mülakatta da bana komisyon birisi, ikna kabiliyetin nasıl, pazarlama departmanıyla ilgili ne düşünürsün, bi problemi çözmek için nasıl bir yol izlersin gibi kişisel detaya giren sorular da soruldu
-
@gagelessh Ben de sattım ama herkesten satın almışlardır bence yoksa görüşme bitmezdi
-
Arkadaslar vakifbankta calisan tanidigi olan yok mu bir sorsa mülakat sonunda memur olarak atanan var mi diye?
-
@blues25 dostum elbette vardır ama bu sizi direkt memur düşündükleri anlamına gelmez belki uzman yardımcılığını isteyip istemediğinizi anlamak istemişlerdir mesela bir arkadaşıma şubede çalışır mısın demişler o da refleks gösterip neden genel merkez olduğunu anlatmış bana da herhangi bir uzmanlıkla ilgili soru sorulmadı hani hangi birim gibi genel merkezde yapabilir misin dediler ben de yaparım ve şu şu sebepten dedim bazılarına alan sorulmadan sohbet havasında geçerken bana hazine ile ilgili birçok soru sordular tek bir komisyon yok her komisyon genel çerçevesi aynı olsa da kendine has sorular sorabiliyorlar kaldı ki birçok elemeden geçip geldiğimiz bir noktada artık bilgi ölçülmesini gibi veya şura nasıl çalışır mısın derken kurumu temsil edecek ifade gücün ve senin ne istediğini nasıl anlattığın önemli duruş hal tavır cümle kurman doğru aktarman istediklerini gibi seni çok büyük ihtimalle denemişlerdir. Sakin ol bir nefes al ve olumlama yaparak bekle kendini yıpratma önündeki dönemde kendini hırpalama derim.
-
@blues25 Duydum hocam ama ikameti İstanbul değildi.
-
@keynesinabv tamam cok tesekkür ederim.
-
Herhangi bir bilgi alan oldu mu arkadaşlar
-
sonunda soran biri çıktı
-
Ramazan sonu uzmanlık sonuçları desem, çok mu pollyanna olurum?
-
@füreya amin inşallah
-
müfettişlerden iç kontrolorlük teklifi alanlar var mı acaba ?
-
@fenerlii müfettiş mülakatı daha bu salı günü bitti
-
Mulakatta sormuslardir belki diye sormustum hocam
-
@fenerlii mulaktta sormadılar,sonuçlar aciklandiktan sonra teklif edilebilir duruma göre
-
Arkadaşlar bir ben miyim strest, kaygı yapan ? Yok mu bir gelişme ya da tahmin ? Burayı böylece boş bırakmayalım vakit birbirimize destek olma vaktidir.
-
@yankee strese yapmayın hocam herşey olacağına varıyor. . Beklemekten başka çare yok.. imkânınız varsa alternatifleri çoğaltmaya bakın..
-
Şu an ki alternatif Kpss2018 İlan şu konjonktürde gelir mi bilmiyorum gelse de derse veremiyorum ki kendimi
-
@yankee Aynen ben de kpss'ye de veremiyorum kendimi tam olarak.Ama süreç uzun olacak geçen sene de böyleymiş.İK'daki çocuk da bize bayramdan sonraya sonuç beklemeyin demişti.Bu kadar bekleyip olumsuz sonuç almayız umarım
-
@summer Haziran sonu açıklanır diye ümit ediyorum. Ders çalışabilen kardeşlerimiz varsa işin formülünü bize de anlatsın lütfen