Vakifbank müfettişlik
-
7000 kisi azmis hocam halkbankasi 50 55 bin oluyodu
-
@penguen Az değil maalesef. Bu müfettişlik sınavı ve İngilizce yüzünden başvuran sayısı daha az oluyor. Geçen senelerde daha düşüktü 4-5 bin civarı. Tabi sınav ücretinin 50 TL'ye düşmesi de büyük bir etken olsa gerek
-
-
bu sınavda birbirine rakip 500 kişi vardır 1000 kişi yoktur. geri kalanları belki uzmanlığa çağırırlar diye mezun olduktan sonra 10 yıl ders çalışıp ingilizcenin i'sini öğrenememişler oluşturuyor. benim gibi halkbankı bekleyenler var açıklanırsa bu sınavdan önce rakipler iyice azalacaktır herkese bol şansss
-
Geçen sene sınava giren arkadaşlara soruyorum, bankacılık hukukundan kaç adet soru çıktı. Tam olarak bilmeseniz de aralık verseniz aşağı yukarı ne kadar olduğunu dair çok iyi olur.
-
Geçen sene 4000 civarı başvururken bu sene 7000 i gördü
-
Bu insanlar da ki birilerini aşağılamaya çalışma duygusuna anlam veremiyorum insanların neler yaşadıklarını bilmeden eleştirmiş olmak için eleştirmek mantıksız
-
@beşiktaş1903 hayattan tekme yiyenler başkalarına tekme atmaya çalışılırlar işte o yüzden hep bunlar
-
Öncelikle panik yapmayın ,geçen sene giren sayısı 5600 lüydü ,bu Sene nerdeyse 1500 kişi fazla ,ne yazıkki %2 lik dilime girmemiz şart.Bu durum şunun göstergesi mülaka kalmak için tüm barajları geçmek yetmeyecek bu sınavda bundan emin olabilirsiniz. O yüzden alanda yaptığınız doğru sayısı çok önemli.Eğer ingilizcenize hiç güvenmiyorsanız yada sınavda yapamadıysanız ,Matematikten yapcağınız puan genel puanınızı etkilerken ingilizce etkilemediğinden dolayı en azından uzmanlık için diyosanız matematiğe odaklanın.İngilizce ' de önemli fakat uzmanlıkta 1.kriter , mesken 2.kriter genel puan 3. kriter ingilizce 3 senedir forumlarda yazılanlardan çıkardığım bu.Herkese iyi çalışmalar ümidinizi kaybetmeyin ama ben kaybettim valla
-
@dumi bu ukalalık bu iticilik niye?? Mütevazi olamazsınız değil mi çok zor böyle olabilmek..
-
İngilizce kaç soru olacak bilen var mı ??????
-
@irmak her ders 40
-
@füreya sağol hocam. Mini yds formatı şeklinde mi ? Siz önce deneyimlediniz mi vakıfbankı ?
-
@irmak banka sınavlarının hepsinde ingilizce mini yds formatında olur ama daha kolay bir versiyonu.
-
@irmak hayır girmedim. Bu sene ilk defa kurum sınavlarına giriyorum. Yds kadar zor olmasa da, kolay bi seviyede de değilmiş sınav. Ortalamanın üstünde bir seviye gerektirir yapmak
-
Arkadaşlar bankacılık hukuku ve iş hukuku notunuz var mı ?
-
@burcuburcu eyv hocam:)
-
@füreya sağolun hocam
-
@yasemen bankacılık kanununa bakılabilir bence ama sınav konularında iş hukuku mu vardı
-
@füreya hukuk 2 de vardı sanırım