Vakifbank müfettişlik
-
@keynesinabv ben bakmıyorum. Diğerleri tam olmadığı için çok ciddiye almadım. Hatta bazı arkadaşlarım vergiye de bakma diyordu. O kadar özgüvenlilerdi. Bu arkadaşlarım geçen sene denetçi olarak kazandılar. O yüzden ben yardımcı olamayacağım, üzgünüm.(
-
@veblenist kpss de çıkmayan banka hukuku için zaman kaybedemem bende çalışmayacağım zaten geçen sene çıkmamış çıktıysada ticaret gibi cevaplamışlar .
-
@veblenist hocam denetçi olarak derken müfettiş mi oldular yoksa içkontrolör mü ek olarak bakmanız taraftarıyım. 40 hukuk sorusu var 5 hukuk dalı her birinden 8 tane gelmesi olası.
-
Alanlarda en az yarısı yapılır gibi önemli olan ingilizceye çalışmak .çalışmasını bitirenler ing çalışmaya devam edin bence
-
@veblenist maliyede fazla sayıda sorunun vergiden geldiğini duymuştum. Bankacılık hukuku için bankacılık kanununa bakılabilir bence ama ben de bakmayacağım zamanım kalmayacak çünkü ona.
-
@golden-ratio haklısın ama daha konuları bitiremedim ingilizce çalışayım
-
@keynesinabv mülakata girdiler müfettiş olarak, iç kontrolör teklifi geldi. Kabul eden de oldu etmeyen de.
-
@füreya vergiden çok geliyormuş, doğru. Bana diğerlerini iyice hallet vergiden de yarısını yaparsın dedler ama çok mantıklı gelmedi. Bankacılık hukuku konusunda gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı. Bakmayacağım gibi duruyor. Daha diğerleri yetişmedi. Arkadaşlar ingilizceden çaktık mı bir işe yaramaz diğerleri. O çok geriyor beni.
-
@emindeğilim geçen sene iki tane çıkmış sanırım. Bu riski almam gerekiyor. Yapacak bir şey yok.
-
o bu değilde ben hala o kadar sürede o kadar ingilizceyi nasıl yetiştircem onu düşünüyorum , üniversitede full ingilizceydi dersler ama yds den hep 60 alıyom ,
-
@emindeğilim ankara üniv hazırlayacak hocalar yds formatında hazırlamazlar daha makul bir sınav olur diye tahmin/umut ediyorum.
-
reis, bankadan gelen talimat ingilizce eleyici olsun demişler maalesef kimseyi üzmek istemem ama , ayrıca orda müfettişlik yapan üstadla konuştuğumda dediği ilk şey şu ingilizceden kaç yapabilirsen yap geçmeniz zor ama en azından biraz yapın uzmanlıkta faydası olur dedi birde söyle bir saçmalık var adamın genel puan 53 mülakata kalıyo 84 puanlı adam kalamadı.Uzmanlık içinde Şehir kriteri önemli ankaradan 75 puanlı adamı çağırmayıp sivasta 60 puanlı adama teklif ediyolar.O yüzden bazıları sınavdan sonrada ikametgah değiştirdi VE BİLDİRDİLER.
-
@emindeğilim hocam nereden öğrendiniz İngilizce hakkındaki talimatı?
-
İngilizce bence de eleyici olacak. Zaten İngilizceyi yapabilenler için bile 28/40 yüksek bir oran. Halkbankasında 20/20 istediği halde yapamadı çoğu kişi. Ben alandan da sallanıyorum. Merakla bekliyorum akıbetimi.
-
@pantheon1 oradaki müfettiş bir üstad söyledi , ingilizce çok ağır olcak diye
-
@veblenist hocam alanı da bence dik tutun alan netleriniz sizi belki uzman yardımcısı yapar ilanda da diyor zaten önemli not kısmında.
-
@keynesinabv alanım iyi aslında kpss puanımdan dolayı ama saçma bir panik içine girdim, çok zor olur algısına girdim Allah yardımcımız olsun kimsenin emeği boşa gitmez
-
@füreya duyduğum kadarıyla alanda hukuk olaylı oluyormuş. İktisat maliye tadında bırakmışlar da hukukta tavsiyem olaylı soruları da incele bir.
-
@keynesinabv gecen sene girenler hep öyle olaylı yazmış ama ,olaylı dediği olaylardan birini giren arkadaşa sordum birdiğin tanımı olay yapıp nedir diye sormuşlar, mesela A nın B ye sattığı eve kiracı olması durumunda zilyetliğin devri nedir gibi.Öyle olay diyince idari hakimlik sınavındaki gibi değil tanım tarzı İngilizce focuslanın beyler.Alan herkes geçer geçen sene 51 puanla müfettiş olan varmış.
-
@emindeğilim anladım iyiymiş o zaman. Teşekkürler. 51 puan