Vakifbank müfettişlik
-
@pantheon1, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@keynesinabv çok pahalı o yüzden onu alamadım maalesef, pdf üzerinden çalışıyorum 657, pegem, konsensus vs
657 ye hic vakit harcamayın hocam. Çok saçma bi kitap. Konsensüs tekrar için iii
-
@keynesinabv teşekkür ederim.))
-
Arkadaşlar geçtiğimiz senelerde forumlarda sürekli ceza hukukundan çok soru geldi yazmışlar. Bu sene, ilanda hukuk 1 içerisinde ceza hukuku yazmıyor. Sizce bakmak lazım mı?
-
@pantheon1 Aynı şekilde Humk da sorumun içinde olacaktı
-
@pantheon1 geçen sene vakıf katılımın müf. sınavında ceza vardı diye biliyorum vakıfın kendi sınavında ceza çıktığını duymadım. Eksik bilgim de olabilir ama bu konuda emin değilim. Bilen biri varsa yazar belki
-
@pantheon1 orada ne yazıyorsa o çıkar diye düşünüyorum. Ona sadık kalmak lazım. Beyan esastır.)
-
@veblenist İyi bakalım bi dertten kurtuldum o zaman
-
Arkadaşlar çıkmış soruların pdfsi elinde olan var mı?
-
arkadaşlar sınav yerini İstanbul-Ankara arasında değiştiren var mı aranızda?
-
ARKADAŞLAR MERHABA. ZAMANIMIZ ÇOK AZALDI BEN KONULARI BITIRDIM ŞUAN UNUTMAMAK IÇIN SORU BANKALARINA IHTIYACIM VAR CETERIS PARIBUS FALAN DEĞİL SON ZAMANLARDA IDDALI YENI KITAPLAR ISTIYORUM BANA HUKUK MALIYE IKTISAT TAVSIYELERINIZ NELER OLUR ACABA
-
Hukuk-Themis
İktisat-Themis Çalışma kitabı
Maliye-4t yeterli bence -
@luthor teşekküler..
-
Çalışmaktan sıkılıp çalışmayı bırakan bir tek ben miyim acaba? Ne durumdasınız arkadaşlar, ne yapıyorsunuz?
-
@veblenist sağlık durumundan dolayı 10 gün falan hiiiççç çalışmadım ve şu ara acayip tutuştum. Umutsuzluğum da artıyor
-
@füreya geçmiş olsun. Sağlık sorunları sıkıntılıdır, bilirim. Ben de uzun bir moral bozukluğuyla birlikte bu son iki haftayı geçireceğim gibi duruyor. Bakalım ne olacak. Çalışıp çalışıp unutuyorum. Karıştırıyorum. Sıkıldım artık bu durumdan.
-
Sınava girecek kişilerin listesi bu sene yayınlanmayacak galiba, duyurularda bir şey yok hala.
-
@veblenist Teşekkür ederim. Çalışmalar boşa gitmez, ümitsiz olmayın. Sınav anında hatırlayacaksınız pek çok şeyi, emin olun. Allah yardımcımız olsun.
-
@füreya umarım öyle olur. Halkbankası sınavında hayal kırıklığına uğradım. Burada bir şeyler yapmam lazım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
-
Bankacılık hukugunu nerden çalışmam gerekir notu olan varmı acaba ?
-
@friedman98 bunu birini söyleyin cidden önemli bokta