Vakifbank müfettişlik
-
Halkbank mulakat tarihlerimle cakistigi icin giremiyorum arkadaslar:( herkese basarilar
-
@emindeğilim Anladım, ne bileyim liste denilince insan bir geriliyor ister istemez :)) Teşekkür ederim bilgi için
-
Merhabalar. Daha önce giren arkadaşlara bir sorum olacaktı. Malum ilanda maliye ve ekonomi konuları arasında genel olarak kpss ve kurumlarda çıkan bazı konular yok. Acaba bu konular bilerek mi yazılmadı, yani sınavda çıkmıyor mu? Önceki bir banka sınavında böyle yazıldı ama karman çorman sorular geldi de. Daha önce sınava giren birisi yardımcı olabilir mi? Biliyorum farklı bir okul hazırlayacak ama okulun önüne gelen ilan bu olacak.
-
İlanda yazan konular dışından soru gelmemiş geçen sene,bu senede gelceğini sanmıyorum , ama maliye kısmı kpss den çok farklı olduğu için ben muhasebeyi seçtim .Muhasebedede kpss den farklı olarak banka muhasebesi var ve ondan en az 10 soru gelmiş geçen sene anlayacağımız şu ki banka hukuku , banka muhabesisi gibi bankaya ilişkin alanlardan sorular yine gelcektir. İlanda yazmayan konudan en fazla 2 3 soru gelir.
-
Merhabalar. Sınav konuları içinde kamu hukuku yer almıyor. Daha önce giren arkadaşlar kamu hukukundan soru çıkıyor mu?
-
.........
-
@kelaynak teşekkürler.
-
Kaç kişi giriyor belli mi acaba? Ya da yaklaşık olarak bilen?
-
@heateage Emin değilim ama bildiğim kadarıyla 40 civarında bir alım olacak. 4 katı kadar aday da mülakata çağrılacak.
-
Arkadaşlar vergi hukuku için soru bankası olarak ne tavsiye edersiniz?
-
@veblenist Dostum yine karşına ben çıktım ama buna da yanıt vereyim; Matrah soru bankası iyidir.
-
@paretowilfredo hiç önemli değil.)) Onu ben de gördüm ama yeni baskı hazırlanıyormuş sanırım. Onu alayım o zaman. Tekrar teşekkür ederim.))
-
.........
-
@duranvarlık sizin durumunuzda olan çoksa adayların şansı ciddi şekilde artıyor
-
@aliveli evet neredeyse yuzde 80 basvurdu halkbanki kazananlardan mulakat tarihiyle cakismasa dahi hem istanbul hem ankaraya ayni ay icinde gitmek cok maliyetli olacagi icin cakismayanlarda boyle vazgecti bilginize
-
genel yetenek kısmında türkçe den soru çıkıyo mu yoksa full matematik sorusu mu var arkadaşlar?
-
@bcbc3434 full matematik
-
İki gündür rüya görüyorum. İngilizceden bir soruyla baraj altında kalıyorum. Resmen kabus.))
-
@veblenist benim de rüyalarıma girip duruyor. Allah sonumuzu hayretsin
-
@veblenist Hocam ben aynısını Halkta yaşadım) Bu sefer İngilizceye baya asılıyorum umarım baraj altında kalmam gene