Vakifbank müfettişlik
-
@josefiyne vakıfbank secmeli derslerden genelde zor soruyor maliye ve muhasebe yani.iki ders de zordur.muhasebede gecen yıl en cok zorlandığım dersti muhasebem ıyı olmasın rağmen 22 doğruyla ancak gecmiştim.cunku kpss mufredatı dısı sorular vardı banka muhasebesi yani. ben o sıralar kpss yönelik ders calıstığım için bu kadar zorlanmıstım.ama kesinlikle muhasebe sececekseniz banka muhasebesi de calısın cunku 6-7 soru gelıyor emın olmamakla bırlıkte.
-
@msş 6 7 soru. Çok fazla aslında. Banka muhasebesi hakkında hiçbir fikrim yok. Ama bakmaya çalışayım. Teşekkür ederim.
-
Bankacılık HUKUKU // işletme Ekonomisi// Bankacılık Muhasebesi bu üç konu kpss dışından geçen sene bunlardan çok soru çıktı mı ki bilen var mı ? Bir de Muhasebedeki Bilonço analizi dediğimiz şey Mali Tablo analizi demi (En azından bunu bileyim=)
-
Maliyede finansal politikalar diye bi konu var bilgisi olan varmi ? Maliye kitaplarinda boyle bi konu yok
-
@emindeğilim bankacılık hukukundan 2-3 soru gelmiştir, işletme ekonomisi dediği çok basit bir şey soru gelse de çok rahat yapılabilir bir şeydi, ama banka muhasebesinden kafadan bi 7-8 soru vardır çok rahat arkadaşlar. Ben zaten banka bilançosundan 3 soru vardı diye hatırlıyorum hatta merkez bankası bilançosu ile ilgili soru vardı.
-
Vakıfbank'da Müfettiş Yardımcısı maaşı ne kadardır ? Acaba bilen var mı ?
-
Geçen sene matematik sorularında hep mantık felan mı vardı? BÖYLE rasyonel sayılar üslü sayılar karakök felan yokmuydu varsada en az 20 tane varmıydı bilen varmı acaba
-
arkadaşlar mesai hakkında bilgi verebilir misiniz biraz ? evet okuyoruz bazı yerlerde "iş ne zaman biterse o zaman çıkarsın" gibisinden ama bu durum haftada kaç defa oluyor ? Bi de haftasonları da gitme durumu ne kadar sıklıkla oluyor ?
-
@emindeğilim 5500 6000 var
-
Arkadaşlar sınavda genel yetenek denmiş “Sayısal İşlemler, Problem Çözme, Görsel Hafıza, Grafik-Tablo Okuma, Sayısal-Sözel Akıl Yürütme“ ve konuları verilmiş. Genel kültürle ilgili birşey yazmamış. Atıyorum bir tarih, paragraf, anlatım bozukluğu veya güncel olaylardan soru çıkmıyacak mı ? Bence en zorlu kısım birinci kısım çünkü yetenek sorularını ve İngilizce paragraf sorularımı bir dakikada çözmek cidden zor. Sorular cidden kafa yorucu.
-
@sininvestment Hayır genel kültürle ilgili hiçbir şey çıkmayacak sadece matematik.sayısal sözel mantık,grafik,mod,problemler bu şekilde ve ilk kısımda süre çok sıkıntılı.Alan da verilen süre çok bile geliyo.O güzden ilk bölüm eleyici oluyo r
-
Matematikte geçen sene rasyonel sayılar üslü sayılar köklü felan basamak analizi felan çıkmadı mı ? Sadece mantık tablolar grafik ve mod felan mı çıktı ?Eğer böyleyse 45 dkkada 25 soru anca çözülür.Mantık soruları acayip zaman kaybettiricidir.
-
Hepsinden geliyo, korkulacak bir şey yok
-
@leightbau eyw kardeşim.
-
Bu sınavda önemli olan zamanı ii kullanmak
-
istanbul da sınav hangi unide oluyor arkadaşlar
???? -
@zeyno5454 geçen sene yıldız teknikte olmuş diye biliyorum
-
Çalışmalar nasıl gidiyor? Hukuk ve maliyeden hangi konulara yoğunlaşıyorsunuz arkadaşlar, baya geniş alanlar çünkü..
-
@füreya, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@zeyno5454 geçen sene yıldız teknikte olmuş diye biliyorum
Bu yıl ins istanbul unide olur yaaa
-
@pantheon1, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Çalışmalar nasıl gidiyor? Hukuk ve maliyeden hangi konulara yoğunlaşıyorsunuz arkadaşlar, baya geniş alanlar çünkü..
Iktisat ve hukuktan konu atlamadan ayrıntılı şekilde çalışıyorum maliyede ise tvs_ tvh ağırlıklı çalışıyorum
Ankara üni sınavlari zor oluyor hocam. Anadolu hazırlasaydı ayrıntıya inmezdim