Vakifbank müfettişlik
-
@akbabos sisteme giriş yap belki vardir
-
maliye seçiyorsun ama içinde muhasebe soruyorlar karşınıza çıkarsa şaşırmayın onu dışında vergi çok çıkar ve detay sorarlar belli soru tipleri kalıpları var aynısını her sene soruyorlar özellikle hukuk çok zor ve detay çıkar
-
@alpagu, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
maliye seçiyorsun ama içinde muhasebe soruyorlar karşınıza çıkarsa şaşırmayın onu dışında vergi çok çıkar ve detay sorarlar belli soru tipleri kalıpları var aynısını her sene soruyorlar özellikle hukuk çok zor ve detay çıkar
Hocam kamu gelirleri bütçe çıkar mi ona gore ayrıntı calisicam
-
maliye politikası vergi bunlar kesin çıkıyor ama bütçe hatırlayamadım
-
@alpagu vergi hukuku da var o zaman ?
-
@akbabos hocam benim bildiğim hiçbir şekilde alamadığınız. Hatta sınava girmemiş olasanız bile alamıyorsunuz.
-
@möözun ben muhasebe secmiştim hocam
-
@josefiyne yanliş biliyosunuz. Klavuza iyi bakın derim
-
@shady1 hocam geri alınabildiğine dair bir yazı göremedim ben.
-
@msş hocam bende muhasebe seçtim. Sizce muhasebesi nasıldı geçen sene?
-
vergi ve tvs den çok çıkıyor sınavda farkedersiniz ben müfettişliği kıl payı kaçırdım iyiydi sınavım hukuk baya zor oluyor gerisi yapılır mat kısmında da baya baya sayılar işlem fazlaydı ales soruları yetersiz kalıyordu
-
@alpagu, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
vergi ve tvs den çok çıkıyor sınavda farkedersiniz ben müfettişliği kıl payı kaçırdım iyiydi sınavım hukuk baya zor oluyor gerisi yapılır mat kısmında da baya baya sayılar işlem fazlaydı ales soruları yetersiz kalıyordu
Teşekkürler hocam.
-
@alpagu Uzmanlık için çağrıldınız mı?
-
@möözun Ben iktisat mühendislik ve bilgisayardan girmiştim.O yüzden yardımcı olamayacağım
-
@pantheon1 çağrıldım kazandım da istanbulda ikamet ediyordum sınava girdiğimde daha sonra devlete atandım işim maaşım iyi başka kurumlara burdan daha rahat geçerim diye düşündüm bir de şubeye vermişlerdi ve maaşı şuanki aldığım maaştan 500 600 daha azdı
-
@alpagu tesekkurler maliye hukuk mat ingilizce falan degilde maliye bana sıkıntı yaratacak gibi. Kpss kursuna gidiyorum maliye baslamadi daha. Öneriniz varmidir
-
@alpagu anladım hocam hayırlı uğurlu olsun işiniz
-
@eatalayy 4t ve paretoyu yutun özellikle vergiler tvs ve maliye politikası @pantheon1 teşekkürler darısı başınıza inş en yakın zamanda
-
@zeyno5454, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@akbabos sisteme giriş yap belki vardir
Sisteme girişi kapatmışlar.
ikyı da aramak istemiyorum.
Hepinize teşekkür ederim. -
Selamun aleykum
Ekonomi alanını seçtim.
Anadolu Üniversitesi'nin notları yeterli midir? (Ekonomi konuları için)