Vakifbank müfettişlik
-
@füreya bi de mesela bazen kurumlar ilandaki konularla bağlı kalamayabiliyor. Ceza, TR ekonomisi, büyüme kalkınma çıkar mı, çıktı mı daha önce acaba? giren tandıklarım hatırlamıyor
-
Geçen yılların sınav soruları yok mudur hiçbir yerde nette bulamadım da . sınav hakkında bilgi sahibi olmamıza yardımcı olurdu .
-
@duranvarlık geçen sene başvuru yapmak daha uğraştırıcıydı teftiş kuruluna postayla evrak da gönderiliyodu.ama başvuruyu doğru şekilde yaptığı halde başvurusu kabul olmayan arkadaşlr yazmıştı.verilen bilgilerin doğruluğunu kontrol ediyolar ama kabul edilmeyenler neden kabul edilmiyo ben de bilmiyorum
-
@summer aa çok ilginç. Bunu duymamıştım. Verdiğim tüm bilgiler doğru olmasına rağmen sebepsiz yere ben bile gerildim şimdi
-
@gretchen o konuda net bir şey yok. Muhasebedeki finans matematiği ve muhasebesi çıkıyor. Cari oran, asit oran vb.
-
@blackmirror böyle kurumlarda sınav soruları genellikle yayınlanmıyor. Banka ve sınavı düzenleyen kurum birlikte telif kullanıyorlar. Böyle durumlarda bankalar kurumlara soru hazırlattığı için soruları hazırlayan kurumlar soruları yayınlayarak piyasadaki rekabete sokmak istemiyorlar.
-
@veblenist teşekkürler hocam.
-
@füreya Geçen sene ben de gerilmiştim.Ama kriterlere uyuyosanız sorun çıkıcağını sanmam
-
@summer, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@füreya Geçen sene ben de gerilmiştim.Ama kriterlere uyuyosanız sorun çıkıcağını sanmam
Ben de mezuniyet yılımı 2017 olarak seçtim 2018 olmadığından. bu şubat ayında mezun olacağım inşallah.Sorun çıkar mı acaba?
-
@gagelessh Mülakat tarihinde mezun olmanız gerekiyor,sınav günü mezun olmasanız da sorun çıkmaz yazıyodu.İsterseniz siz yarın arayıp sorun emin olmak için.Sorun olmaz büyük ihtimalle ama
-
@summer, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@gagelessh Mülakat tarihinde mezun olmanız gerekiyor,sınav günü mezun olmasanız da sorun çıkmaz yazıyodu.İsterseniz siz yarın arayıp sorun emin olmak için.Sorun olmaz büyük ihtimalle ama
inşallah sorun çıkmaz. telefonla aradım ama ulaşamadım.mülakat tarihinde mezun oluyorum.Ama mezuniyet yılımı 2017 olarak seçtim.Yanlış beyan sayılmasın da -
@gagelessh ben başvuru döneminde aramıştım bunun için. Siz 2017i seçebilirsiniz dendi.
-
Arkadaşlar ilanda TVS istiyor. Normal Vergi Hukukundan da gelir mi?
-
Banka sınavı olup, iş hukukunun konular içinde olmaması da ilginç.....
-
@esss, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@gagelessh ben başvuru döneminde aramıştım bunun için. Siz 2017i seçebilirsiniz dendi.
Teşekkürler
-
Arkadaşlar ben askerlik tecil Yılı olarak 2017 yazdım , çünkü 2 sene 2017 de tecil ettirdim,2019' a kadar.Bundan dolayı Askerlik tecil yılı dediklerinde ertelettiğim yılı yazdım.Acaba bir sıkıntı çıkar mı ? 2019 mu yazmam gerekiyordu . Birde matematikte doğal sayılar,rasyonel sayılar vb sorular yok mu sadece problem ve mantık mı var ? Bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
-
@emindeğilim 2019 yazman gerekli kardeşim tecil tarihinin son gününü kast ediyorlar
-
Geçen yıl böyle bir liste yayınlanmıştı
[IMG]https://resmim.net/f/44ikdb.jpg[/IMG] -
@bonus 2017 yazdım ve kayıtlar çoktan kapandı sanırım başvurum reddedilecek.
-
@emindeğilim sınav ile ilgili ilanda numara vardır ara güncelle bence bir an önce