Vakifbank müfettişlik
-
Arkadaşlar kimseden ses seda çıkmıyor. Nr yapıyorsunuz, nasıl gidiyor çalışmalar? Bu arada listeler ne zaman ilan edilecek bilen var mı?
-
Arkadaşlar endüstri mühendisi olup da bu sınava girecek olan var mı? Mühendislik alanı bilgisayar mühendisleriyle ortak mı yoksa bize kendi bölüm derslerimizden mi soru sorulacak?
-
@veblenist ne listesi
-
@duranvarlık sınava gireceklerin tam bir listesi yayınlanıyor sitesinde.
-
hocam geçen sene yayınlanmış mı? @veblenist
-
@officialsecret bilmiyorum. Teftişten bir hanımefendiyle konuştum. Bana öyle dedi.
-
İnglizce için hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz
-
Halkbank’a 63 bin kişi başvurmuştu yüksek ihtimalle buna başvuru sayısı da 40 bin civarıdır. Liste falan yayınlanmaz o yüzden, kazananların listesini yayınlayabilirler bir ihtimal. @veblenist
-
@officialsecret Bu alımda 40 bin başvuru olacağını sanmam hocam.
-
Vakifbankin sınavına ort her sene 5-6 bin kişi girer bu sene de pek değişeceğini sanmıyorum.
-
Doğrudur benim de ilk girişim, kpss alımları az olduğu için insanlar buraya da yüklenmiştir diye düşündüm de dil barajı caydırıcı olmuştur tabi.
-
@officialsecret Sınava gireceklerin listesi yayınlanıyor arkadaşlar geçen sene de öyle oldu.Bazı kişilerin başvurusu kabul edilmeyebiliyor
-
@summer allah allah neden kabul edilmiyor ki
-
@veblenist çalışıyoruz işte, kpss videolarını izliyorum ama çok detaylı olduğu için başka kaynaklar da aramaya başladım, sınavın o kadar detaylı olacağını sanmıyorum. Makro-mikro, medeni hukuk ve icra hukukunu yarıladım sayılır. derslerde gördüğüm için tekrar oluyor benim için. Bunlar bitince maliyeye yükleneceğim.
Bu arada listeler ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı?
-
@pantheon1 bence şubata kalmadan belli olur gibime geliyor. Yani bu hafta ya da önümüzdeki hafta. Umarım emekler boşa gitmez. Ne diyebilirim ki.
-
@veblenist sıkıntı olmaz hocam ya çok ekstrem durumlarda almazlar bazı kişileri bence. Siz nasıl çalışıyorsunuz, ne durumdasınız?
-
@pantheon1 ben de maliyeye bakıyorum. Hukuka hiç güvenmiyorum. Eksiklerim var. Vergi hukukuna bakmam lazım. İcra iflasa bakmam lazım. İngilizce ve GY ye hiç bakmadım daha. Halkbank’ın İngilizcesi 30/40 geldi. Bunun biraz daha zor olacağını düşünürsek ne olur kestiremiyorum.
-
@veblenist Halkbank İngilizcesi benim de 31 e 9 geldi ama kesinlikle inanmıyorum. Normal ve adil şartlar altında 1 veya maksimum 2 yanlış çıkması lazımdı. Bu daha zor olacak tabi ama umarım 27 yapabiliriz. Evet birçok konu var. Durmadan çalışmak lazım..
-
@veblenist Hocam kolay gelsin. Maliye bölümünde finansman politikası ve yönetimi başlığı var. Bunun içeriğine dair bilginiz var mı?
-
Bankacılık hukukundan gecen sene kaç soru geldiğini hatırlayan var mı?