Vakifbank müfettişlik
-
@füreya cok sagol
-
Herkese kolay gelsin, inşallah hak edenler kazanır.
-
Arkadaşlar inşaat mühendisi mezunu olarak seçmeli derslerden bilgisayar 2 ve 3'ü seçtim. Bilgisayar konuları için kaynak önerebilecek var mı? Bir de genel yetenek bölümü ales ya da kpss gibi mi? İngilizce ydsden zor mu kolay mı? Teşekkürler.
-
@füreya Anladım demek ki umudu kesmemek lazım Cevap için teşekkürler.
-
Herkese iyi forumlar bugün çalışmaya başladım. 2 yıllık aradan sonra zor olacak ama napalım kim dedi çalışmayı bırak diye:) herkese bol şans şimdiden hak edenin kazandığı bir süreç olsun
-
@walterbishop geçen sene mülakata çağrılan arkadaşım vardı. Bu senede birçok kişiyle konuştum herkesden aynı cevabı aldım. Alan ve gyde iyi bir sonuç alırsak uzman yardımcılığına çağırıyorlar ve bunun için iş tecrübeside aramıyorlar. Ama yinede pek güvenemiyorum girip görücez artık
-
@füreya kurs derken?
-
@bluephantom kpss kursu
-
@hasansss Hayırlısı olsun,bol şanslar.Cevap için teşekkürler.
-
Arkadaşlar herkese merhabalar. anladığım kadarıyla 130 kişi mülakat sayısı ama bu alınacakların kaç katı? Sayı en yakın 2 ve 5 e bölünüyor ve iki türlü de yine de az sanki ? Ben yine de başvurdum KPSS ye girmediğim ve uzman yardımcılısı olarak da çağrılabileceğini düşünerekten. Bir de sınavın yalnızca İstanbul ve Ankara da yapılacak olması başvuruyu azaltır ama bu yine de sağlam bir sınav olacağı gerçeğini değiştirmez. Neyse artık herkes için umarım hayırlısı olur. Zaten artık her şey zor
-
arkadaşlar herkese merhaba bi sorum olacaktı
basvurumda e devlette ikametgahım istanbul görünmesine karşın muğla olarak adresimi kaydettim ancak forumda şuan okumaya başladim çoğunlukla istanbul için alınıyormus uzman yardımcıığı keşke istanbul yazsaymısım çok üzgünüm.
acaba ikametgah kontrolü yapıyolar mı yoksa sadece başvuruda yapılan adres mi dikkate alınıyo -
@uğur-böceği yardımcı olursanız çok sevinirim
-
İnglizcede önceki yıllar da diyalog, yanlış cümleyi paragraftan atma , paragraf tamamlama tarzı soru türleri var mıydı ?
-
@kpssa34 hayır hocam gramer,kelime bilgisi,çeviri ve paragraf var süre sıkıntı olduğu için genelde kısa sorular soruyorlar,en fazla 10-15 civarı uzun soru çıkıyor.
-
@bestof92 hmm kaç tane paragraf vardı hocam 10 dan fazlamıdır
-
@sininvestment 26 kişi alınacak hocam geçtiğimiz yıllarda 20 kişi alınıyordu 100 kişi çağırılıyordu. Yaklaşık bi 20 kişiye iç kontrolör teklif ediliyor mülakattan elenenlere. İngilizce barajını aşamadığı için alan bilgisinin iyi olan adaylara da uzmanlık için mülakat oluyor yaklaşık 50 kişi. Sınava gelirsek girdiğim en kaliteli en temiz sınavlardan biriydi. Yıllardır aynı üniversite aynı organizasyon ile devam ettikleri için bir standart oluşturmuşlar. Sınav genellikle 20. Günde açıklanır mülakatlara geçilir o süreçte hızla tamamlandıktan sonra uzman yardımcılığı için mülakata çağrılır adaylar.
-
@kpssa34 hocam ya 6 ya 8 di tam hatırlayamadım şimdi
-
merhabalar arkadaşlar
-
Arkadaşlar ben endüstri mühendisliğinden gireceğim.Zorunlu olan alan ekonomi 2 ve mühendislik olarak görünüyor.Ekonomi 2yle başlangıçtaki ekonomi bölümünümü kastediyor?
yardımcı olabilecek olan var mıı -
@gagelessh Ekonomi bölümündeki bütün konular dahil