Vakifbank müfettişlik
-
@antimülakat tamamdır eyvallah hocam.
-
@veblenist ben gecen yıl rahat davrandım 1 soruyla gitti evet tedbirli olmak lazım biraz da şans
-
@fablo merak ediyorum akıbetimi.) Her şeye yetişemiyorum, bakamıyorum. Muhakkak bir yerlerden kaçacak. Ortalama kaç nete listeye girilir acaba. Onu düşünüyordum. Bir fikri olan var mı?
-
@veblenist sınavdan sınava çok dalgalanıyor hocam, ancak yine de tecrübeli biri tahminde bulunabilir tabi.
-
İstanbul’da sınav giriş yerleri Avrupa/Anadolu yakası diye ayrılacak mı ki bilen var mı arkadaşlar ?
-
@aliveli o zaman şöyle sorayım, aşağı yukarı kaç netle listeye girildiğini bilen arkadaşlar var mı? Etrafında daha önce girmiş olan vb.
-
@veblenist müfettişlik için mi uzmanlık için mi sordunuz takip edemedim onu ama geçen sene girip, eylülde İstanbul'da uzman olarak çalışan bi arkadasın yaptıklarını yazayım belki fikriniz olur. Bu netler arkadasımın arkadasının. O atmıştı bana.
GY= 33D / 7Y
İNG. = 11D / 29 Y
HUKUK= 34 D / 6 Y
İKTİSAT = 28 D / 12 Y
MALİYE = 27 D / 13 Y -
@füreya sınav için öyle aman aman zor dememiş. Ayrıca bu arkadas 2016 kpss de p35'i 89'muş sanırım. Öyle bişey demişti
-
@füreya ingilizcesi olsa müfettiş olurdu bu netlerle..
-
@dellafeu aynen öyle. Elendiği mülakatlar olmuş. Şu ortamda en azından güzel bir alternatif olarak çalışıyor şu an
-
@füreya keşke ing olsaydi şansı cok yuksek olurdu ama belki yine davet alir
-
Geçen sene sınava girenlerden
@hopa 33Gy, 20 İng, 25 Hukuk, 22 İktisat, 25 maliye/muh. ile
@atiba 31Gy, 6 İng, 27 Hukuk, 22 İktisat, 26 maliye/muh. ile
@forrestxyz 27gy, 19 ing, 27 hukuk, 20 iktisat, 26 maliye/muh ile uzmanlık mülakatına kalmış.İsimler yanlış olabilir deftere not etmiştim.
-
@blackmirror süre 90 dk. Hız için hazırlanın derim. İlk bölüm çok kişiyi döküyor. Canlar bunun dışında şu İşletme Ekonomisi'nden hangi konuların olacağını bilen var mı?
-
Bankacilik hukukundan kaç soru geliyo dostlar 5 hukuk dalı var her birine eşit bir dağılım mı var ?
-
@friedman98 bu soruyu ben de merak ediyorum. +1
-
sınav başvuru formu nerde arkadaşlar bulamadım ?
-
Arkadaşlar Halkbankası’nın sınavını 1 ing sorusu ile kaçırdım. Vakıfın sınavında 28 doğru yapabilir miyim hiç bilmiyorum. Vakıfta süre sıkıntısı olacak üstelik. Sorularda 1 2 gömlek daha zor olur diye düşünüyorum. Gerçi halkın sınavı bence yds ayarındaydı.
-
@dumanli https:// webservis. vakifbank. com. tr /Sinav/Brosur.aspx
-
@gretchen ben de kıl payı kaçırdım. Gkgy, alan ve total olarak da barajın üstündeyim. İngilizceden kıl payı gitti. Sağlık olsun ne diyeyim. Girdiğim ilk kurum sınavıydı.
-
@füreyah hocam çok geçmiş olsun o kadar üzüldüm ki İngilizce çok Çan’ımı yaktı. Doğru olan 1 soruyu son anda değiştirmiştim.